FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 8 Mayıs 2021 290 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 7 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Okuyalım. 

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

7 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO………

BAŞKAN BOZDOĞAN HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK PROJELERİ  İNCELEDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yapımları tamamlanarak bayramdan sonra halkın kullanımına sunulacak olan hizmetlerin son durumlarını inceledi. Başkan Bozdoğan, şehrin eğitim, sağlık ve sosyo-kültürel alanda kalkınmasını sağlayacak proje çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla sabahın erken saatlerinde ilçe merkezi başta olmak üzere Sarıveli, Meşelik, Çavdarlı ve Sucular mahallerine giderek yapımı devam eden çalışma ve projeleri yerinde inceledi.

…………ooo………….

TÜED TARSUS ŞUBE BAŞKANI Ömer KURNAZ: ‘’EMEKLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR’’

Tür­ki­ye Emek­li­ler Der­ne­ği (TÜ­ED) Ge­nel Ma­li Sek­re­te­ri ve Tar­sus Şu­be Baş­ka­nı Ömer Kur­naz, emek­li­le­rin bay­ram ik­ra­mi­ye­le­ri­ne ya­pı­lan 100 TL’lik ar­tı­şın ye­ter­siz ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, emek­li­nin yi­ne ha­yal kı­rık­lı­ğı ya­şa­dı­ğı­nı söy­le­di

.…………OOO………..

TARSUS’TA KARAYILAN OPERASYONU

Tarsus ‘ta bir sitenin bahçesine giren karayılan yakalanarak, doğaya salındı. Tarsus’ta Kırklarsırtı Mahallesi İncirlikuyu bölgesi bulunan bir sitenin bahçesinde karayılan gören vatandaşlar, durumu Büyükşehir Belediyesi Tarsus İtfaiyesi Grup Amirliği’ne bildirdiler.

…………OOO………..

KEDİLERİN BERRİN TEYZESİ KALBİNE YENİLDİ

Tarsus Kızılmurat mahallesinde kedi ve köpeklerin can dostu Berrin Yurdal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  Vefatından 3 gün önceden  kalbinden rahatsız olan Berrin hanım   dün sabaha karşı vefat etti.

…………OOO………..

YENİ DEVLET HASTANESİ ÖNÜNE YAPILAN KAVŞAK YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMELİ İSTEDİ. 

Tarsus’un  Şahin mahallesi muhtarı Hüseyin Aydın,  Yeni Devlet Hastanesi önüne yapılan kavşağın gözden geçirilmesini istedi. Tarsus- Mersin-Adana istikameti D-400 karayolu yanında yapımı bitme aşamasına gelen Yeni Devlet Hastanesi önünde yapılan kavşağın gözden geçirilmesi istendi.

……………ooo………….

ÇAMLIYAYLA İLÇESİNDE DENETİMLER

Korona tedbirleri için Çamlıyayla İlçesinde denetimler sürüyor. Çamlıyayla İlçe Kaymakamı  Muhammet ZENCİRLİ, Belediye Başkanımız İsmail TEPEBAĞLI ile birlikte Tam Kapanma Sürecinde İlgili Kurum Amirleri ile denetimlerde bulunarak vatandaşlarımıza sürekli maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundular.

…………OOO……….

 BAŞKAN SEÇER’İN SÜRPRİZLERİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden, Tarsus’ta Çocuklar İçin Eğlenceli gerçekleştirildi. Palyaço Nutuk dağıttı.

…………..ooo…………

TARSUS’A ÇOCUK BİLİM AKADEMİSİ YAPILIYOR

Tarsus’ta belediye tarafından Çocuk Bilim Akademisi yaptırılıyor. Konu ile ilgili dün inşaatta inceleme yapan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan “Şehrimize kazandıracağımız ve çocuklarımız için eşsiz bir tesis olacak olan Çocuk Bilim Akademisi inşaatımız tamamlanmak üzere.” dedi.

………….OOO……..

 TARSUS’TA YARIN AÇILACAK SEMT PAZARLARININ YERİ BELİRLENDİ

Tarsus’ta 8 ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi tarihlerinde açılacak Pazar Yerleri:

1-Kırklarsırtı Semt Pazarı

2-Bağlar Mahallesi Semt Pazarı

3-Yeni Mahalle Semt Pazarı

4-Yarbay Şemsettin Mahallesi Semt Pazarı

5-Anıt Mahallesi Semt Pazarı

………….OOO………….

TARSUS’TA KARİYER GÜNLERİ

Tarsus’ta Kariyer günleri kapsamında bugün bir etkinlik yapılacak. Çağ Üniversitesinin etkinliğinde Av. Önder Ege ve  Koluman A.ş. Genel Müdürü Cengiz Adak konuk olacaklar. Ege ve Adak saat 11.30- 12.30 arasında öğrencilerle birlikte olacak.

………….OOO………….

TARSUS İDMANYURDU, SON 5 MAÇTA TEK GALİBİYET ALAMADI

2.. ligde yer alan Tarsus İdmanyurdu   son haftalarda kötü sonuçclar alıyor. Öyleki temsilcimiz son 5 haftada tek galibiyet alamadı.

………….OOO………….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  42.187 OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığının internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 42.187  Kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler