FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 4 Mayıs 2021 262 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 3 MAYIS 2021’de Tarsus Neler Oldu? Okuyalım

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

3 MAYIS 2021’de Tarsus Neler Oldu? Okuyalım

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

TARSUS’TA 82 BİN DOZ AŞILAMA YAPILDI

Korona virüsüne karşı Tarsus’ta 82 bin doz aşılama yapıldı. Tarsus Ekspres gazetesinin haberine göre ilk doz vurulan 52 bini buldu. İkinci dozla sayı 82 bini geçti. Tarsus’ta sağlık ocaklarında ve Devlet Hastanesinde Covid 19 aşısı yapılmaya devam ediyor.

…………OOO……….

BAŞKAN AVCI, “GÜBREDE %100’E YAKIN ARTIŞ GERÇEKLEŞTİ’’

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, tarımda girdi maliyetlerinin son bir yıl içerisinde oldukça arttığını söyledi. Avcı, “Gübrede %100’e yakın artış gerçekleşti. 1800 TL’ye alınan gübrenin tonu 3600 seviyelerine kadar yükseldi. Yine ilaçta  ise %30-35 oranında zam var” dedi.
…………OOO……….

SİMİTHACILI KÖYÜNDEN SEÇER’E TEŞEKKÜR

Tarsus’a bağlı Simithacılı Mahallesi’nde eşi ve 4 çocuğu ile birlikte kaz yetiştiriciliği yapan Şerife Karabacak, “Çocuklarım var, onları okutmak için bu mücadeleyi veriyorum. Destek verenlerden Allah razı olsun. ” dedi.

…………OOO……….

TARSUS KAYMAKAMLIĞINDAN  PANDEMİDE MİSAFİRLİĞE GİTMEYİN UYARISI

29 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanmakta olan Tam kapanma döneminde  kurallara uyulması için Tarsus  Kaymakamlığı bir uyarıda bulundu.

…………OOO……….

TARSUS TSO  MECLİSİ TOPLANDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı Meclis Toplantısı zoom aracılığıyla yapıldı. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’nun yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda gündeme yönelik konular, yapılacak faaliyetler ve devam eden yatırımların son durumları görüşüldü.

…………OOO……….

TARSUS SEBZE HALİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Tarsus’ta üretilen yüzlerce ton sebze ve meyvenin can damarı Tarsus Hali kapanmadan sessiz ve sakin idi. Mevsiminde yoğun telaşın yaşandığı Tarsus Hali 17 günlük kapanmadan etkilenmiş görünüyor.

…………OOO……….

ÇAMLIYAYLA DA YENİ NÜFUS 100 BİNİ GEÇTİ

Bazılarımız Pandemi döneminde evlere kapandık. . Birçok Tarsuslu Çamlıyayla’ya gitti. Bugünlerde Çamlıyayla da denetimler çok sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor. Resmiyette 8 bin 300  nüfuslu Çamlıyayla şuan 100 bini geçti.

…………OOO……….

GEÇMİŞ DÖNEM MHP TARSUS İLÇE BAŞKANI ÜZEYİR ESER TEDAVİ ALTINDA

Eser, Mersin Ünüversite Hastanesinde yatmakta.. Lösemi ve Pankreas kanser hastası olan Eser için günlük kana ihtiyaç vardır.

İletişim No: 0531 253 57 62

…………OOO……….

AK PARTİLİ GÜLER’İN 30 YAŞINDAKİ EVLADI KORONADAN VEFAT ETTİ

AK Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulunda Görev almış Eyüp GÜLER’in evladı  Harita Mühendisi  Yahya GÜLER , Covid-19 İllet Hastalıktan dolayı 30 yaşında vefat etmiştir. Merhuma Cenab-ı Allah’tan Rahmet, Ailesi Başta olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Rabbim kabrini nur, mekanını cennet eylesin. İnşaAllah.

…………..ooo………….

TARSUS BELEDİYESPOR KADIN BASKETBOL TAKIMI İZMİR EKİBİNİ YENDİ

Tarsus Belediyespor Kadın basketbol takımı İzmir Denge Okulları Spor Kulübünü 42-59 yendi. Tarsus Belediyespor Kadın basketbol takımı İzmir ekibini yenerek grubu birinci sırada bitirerek ve yükselme grubu finallerine katılmaya hak kazandı.Tarsus Belediyespor Kadın basketbol takımımızı tebrik ediyorum

…………OOO……….

TARSUS İY, SİVAS’TAN ELİBOŞ DÖNDÜ

2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, dün deplasmanda oynadığı maçta Sivas Belediyespor’a 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Pazar günkü maçta  Sarı-Lacivertliler, Sivas deplasmanından da puansız döndü. Tarsus İdmanyurdu ligin 38. haftasında 8 Mayıs’ta  kendi sahasında Kırklarelispor ile mücadele edecek. Liğ sona erecek.

…………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  40.844 OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 40.844   olarak yer aldı.

………..ooo…………

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK-

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler