FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 23 Mayıs 2021 320 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 22 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

22 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

MESKİ, AKDENİZ SAHİLLERİNİN TEMİZ  KALMASINA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

Tarsus Atıksu Arıtma Tesisi’nde 35 milyon 269 bin, Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’nde 126 milyon 57 bin,  Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nde 33 milyon 23 bin, Kargıpınarı Atıksu Arıtma Tesisi’nde 1 milyon 418 bin atıksuyu arıtan MESKİ, atıksuları temiz bir şekilde doğaya deşarj etti.

…………OOO………

BİLEZİK GASBI

Tarsus ‘ta bir kadının kolundaki bileziği gasbettikleri iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı. Bağlar Mahallesi’nde  E.K, evine giren şüpheliler tarafından 3 bileziğinin gasbedildiği ihbarında bulundu.  2 şüpheli tutuklandı.Bilezikler, sahibine verildi.

………….ooo…………

DOÇ. DR. ALİ İHSAN ÖKTEN’İN “MİTOLOJİ VE TIP” KİTABI ÇIKTI

Tarsus’umuzun bağrından yetişmiş değerli hemşehrimiz Doç.Dr.Ali İhsan ÖKTEN, en son kaleme alığı “MİTOLOJİ VE TIP” isimli eserini okurlarının hizmetine sunmuş. Tebrik ederiz.

……………ooo…………

MERSİN’İN  3 İLÇESİNDE   OPERASYON, TARSUS AYAĞINDA  2 ŞÜPHELİ YAKALANDI.

Mersin il Jandarma  ekipleri yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara  yönelik Mersin’in  3 ilçesinde  gerçekleştirdikleri operasyonun Tarsus ayağında  2 şüpheli yakalandı.

 ……….oooo…………

TARSUS’TA YENİ DÜNYALAR VATANDAŞA ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleri sonucunda Tarsus Belediyesi’ne ait topraklarda yetiştirilen ürünler dar gelirli ailelerin sofrasına ulaşıyor.

…………….ooo…………..

BAŞKAN BOZDOĞAN: “HALKIN OLANI HALKA VERİYORUZ” 

Tarsus Belediyesi’ne ait topraklarda yetişen tüm ürünlerin dar gelirli vatandaşların sofralarıyla buluşacağını ifade eden Tarsus  Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Önceliğimiz her zaman için Halktır” dedi.

…………..ooo…………..

TARSUS ‘TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Emniyet ekipleri Tarsus’ta 300 paket kaçak sigara ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, sigara kaçakçılarına yönelik yaptıkları çalışma neticesinde bir şahsın evine baskın yaptı. Yapılan aramada,  toplamda 300 paket gümrük kaçağı sigaraya el kondu.

…………..ooo…………..

BÜYÜKŞEHİR TARSUS’TAKİ SPORCU GENÇLER İÇİN ‘RAMPARK’ YAPTIRDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaykay, paten ve bisiklet kullanan gençlerin güvenli şekilde kayabilmeleri için biri Mersin merkezde, diğeri Tarsus’ta olmak üzere iki adet Skate Park-kaykay pisti tesis etti.

…………..ooo…………..

TARSUS’TA  ASKER UĞURLAMASI

Tarsuslu gençler bugünlerde askere uğurlanıyor. Nacarlı köyü eşrafından Mahmut ve Münire Erdoğan’ın biricik oğulları Metehan vatani görevini yapmak üzere askere uğurlandı. Daha sonra Adana’da havaalanından Iğdır’a uğurlanan Metehan Erdoğan’a askerlik görevinde başarılar diler hayırlısıyla görevini tamamlayıp hayırlı tezkereler almasını temenni ederiz.

 …………..ooo…………..

BAĞLARBAŞIN’DA MOTORDAN KANALA DÜŞÜP ÖLDÜ

 Bağlarbaşı mahallesinde dün akşam saatlerinde   bir şahıs  motorunun üzerinden kanala düşerek öldü.

……….oooo…………

TİY’DE HOCAMIZIN LİSTESİ HAZIR

Nedim Delibaş ;’ “TİY’de Hocamızın listesi hazır .1- 2 hafta içinde imza aşamasına geliriz. Sadece Tarsus İY için değil Tarsus için büyük projelerimiz var . Bir çok kişiyle görüştük’’ dedi.

 ……….oooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  45.840 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 45.840  kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi