FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 12 Temmuz 2021 284 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 12 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

12 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO………

BAŞKANIN ARACI KAZA YAPTI

Dün akşam saatlerinde Eshab-ı Kehf mevkiinde Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yönetimindeki araç ile karşı şeritten gelen aracın çarpışması sonucu maddi hasarlı bir kaza gerçekleşti. Kazayı Belediye Başkanı da vatandaşımız da yara almadan atlatmıştır. Her iki tarafa geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

…………ooo……….

TARSUS’TA BU AKŞAM BÜYÜKŞEHİRDEN ÜCRETSİZ ŞİİR VE MÜZİK ETKİNLİĞİ

Tarsus’ta tarihi evler yanında bulunan St. Paul Meydanı’nda Aşk Olsun müzik ve şiir etkinliği var. Bugün,  12 Temmuz Pazartesi günü saat 20:30’da başlayacak etkinliğe tüm vatandaşlarımız davetlidir.

…………OOO………..

TARSUS’TA İNTİHAR

Tarsus’a bağlı 82 Evler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre eşiyle bir süredir boşanma aşamasında olan 47 yaşındaki M.Ç.’den haber alamayan yakınları şahsın evine geldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar.

…………ooo………..

BAŞKAN SEÇER, TARSUS’TA MUHTARLAR ve VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Seçer, Tarsus ilçesine bağlı Killik mevkii ve Böğrüeğri Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantılarda çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

…………OOO……….…

 3 MAHALLEYE ÜZÜM SIKMA, 5 MAHALLEYE DE HAMUR YOĞURMA MAKİNESİ DAĞITILDI

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi koordinesinde kırsal kalkınmanın ve tarımsal üretimin artırılması kapsamında Tarsus’a bağlı Çakırlı, Tepeköy ve Çiriştepe Mahalle kooperatiflerine birer adet üzüm sıkma makinesi dağıtıldı.

…………OOO……….…

SU KUYUSUNA İNEN ADAM HAYATINI KAYBETTİ
Tarsus Belen de dün  meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti. İddiaya göre beslediği küçük baş hayvanının biri su kuyusuna düşen 48 yaşındaki Mustafa Çimen, hayvanını kurtarmak isterken canından oldu.

…………OOO……….…

BELEDİYEDEN HASTA YATAĞI

Tarsus Belediye  Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan’ın halk sağlığına verdiği önemin göstergelerden birisi olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hasta yatağı desteği devam ediyor. Bozdoğan, “Bu kapsamda yürütülen çalışmalar çerçevesinde Duatepe, Boğazpınarı ve Dorak mahallerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hasta yataklarını teslim ettik. Daha sağlıklı bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz”.

…………OOO……….…

TARSUSLU ESNAF DENİZDE BOĞULDU

Önceki gün meydana gelen olayda Tarsuslu şahıs  Adana’nın Karataş ilçesinde denize giren şahıs boğularak yaşamını yitirdi.
………OOO……….…

UÇAK, TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’YU ZİYARET ETTİ.
Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail UÇAK, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu ziyaret etti.
Ziyarette yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile kurbanlık satış ve kesim yerleri ile ilgili yapılan düzenlemelere dair değerlendirmelerde bulunuldu.

…………OOO……….

ALİ ESİRGEMEZ İYİLEŞTİ

Tarsus belediyesi Müdürlerinden Ali Esirgemez iyileşti ve taburcu oldu. Özel Kalem Müdürü Nihat Çapar “Müdürümüz Ali Esirgemez’in yeniden aramızda olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.. Sağlıklı ve huzurlu nice güzel günlere olsun..” dedi.

…………OOO……….

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler