FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 11 Temmuz 2021 239 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 11 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

11 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

TARSUS ESNAF VE SANATKARLAR KOOPERATİFİ KONGRESİ YAPILDI

Tarsus 1 nolu  Esnaf ve Sanatkarlar  Kefalet Kooperatifi  kongresi yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Mahmut Şahin tekrar başkan seçildi. Kongrede divan başkanlığını Adana Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Muhammet Yalçın yaptı.

…………OOO……….

TARSUS’TA GÖRÜNME KAZA

Tarsusta dün Piknik alanında düşen ağaç dalları, iki araca zarar verdi. Baraj alanında  Pikniğe gelenlerden 3 kişi de olayda hafif yaralandı. Piknik yapan vatandaşların ve park halindeki iki otomobilin üzerine ağaç dalları devrildi.Kaza ucuz atlatıldı.

…………OOO……….

LİMON KAZASI

Tarsusta dün  meydana gelen kazada limon yüklü kamyon devrildi. Kaza  Pozantı-Tarsus Tem otoyolunda meydana geldi. Ö. K. idaresindeki 33 ABA 874xx  plakalı kamyon kontrolden çıktı. Limon kasaları yola saçıldı. Sürücü ise olayı yara almadan atlattı.

…………OOO……….

TARSUS KÖYLÜSÜNÜ KALKINDIRACAĞIZ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, önceliklerinin Tarsus’un köylerini hem ekonomik hem sosyal olarak kalkındırmak olduğunu söyledi.

…………OOO……….

HOROZ DÖVÜŞTÜRENLERE OPERASYON YAPILDI

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, Akgedik Mahallesi Berdan Baraj Yolunda müstakil bir yapının, horoz dövüşü yapılan bir yer haline getirildiğini, dövüş ringi ve tribün düzenekleri yapıldığını, bahis ve kumar oynandığını    tespit ederek, Tarsus ikinci Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden, yapılan aramada 16 adet Hint Horozu,  ele geçirdi.

…………OOO……….

VAKIF TOPLANTISI YAPILDI

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı, Tarsus Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında, Vakıf Toplantı Salonunda yapıldı.

…………OOO……….

TARSUS TENİS KULÜBÜ, YAZ TENİS KURSLARI BAŞLATTI.
Tarsus’ta tenis sporu sevgisini arttırmak ve daha geniş kesimlere yaymak için yoğun çaba harcayan Tarsus Tenis Kulübü, çalışmalarını sürdürüyor.
………OOO……….

“ORGANİZASYON NASIL YÖNETİLİR? İŞ’TEYÖNETİM” BAŞLIKLI YENİ KİTAPLARINI TARSUS KAYMAKAMINA TAKDİM ETTİLER

Tarsus Üniversitesi Öğretim üyesi ve Akademi Derneği Başkanı Doçent Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yeşilkuş, yazmış oldukları “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” başlıklı yeni kitaplarını Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’ya takdim ettiler.

………OOO……….

TARSUSTA KURBAN KESİM ÜNİTELERİ HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda Mersinlilere hizmet vermek için gerekli tüm hazırlıkları yaptı. Ekipler,  Tarsus dahil modern mezbahaları ve mobil kesim ünitelerini vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi ekipleri, kesim yerlerinin bakımlarından dezenfeksiyonlarına kadar birçok alanda çalışma gerçekleştirdi.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler