FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 15 Temmuz 2021 289 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 15 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

15 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

TARSUS’TA  15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ olarak tüm yurtta olduğu gibi kutlandı. 15 Temmuz darbe girişimi kabul edilerek aynı gün ölen sivil vatandaşların da şehit kabul edilerek şehitleri anma programlarıyla kutlanıyor…

Tarsus Kaymakamlığı’nın bu yıl da düzenleyecek olduğu 15 Temmuz Şehitlerini anma programında  Kaymakamlık karşısındaki alandaki tören yapılacak. Bugün saat 09.30 da 15 Temmuz Şehitlerini ve tüm şehitleri anmak için Tarsus şehitliği ziyaret edilecek.

…………OOO……….

TARSUSLU SANATÇI ENES BURAK GÖNÜLTAŞ, 15 TEMMUZ’DA SAHNEDE

Tarsus Kaymakamlığı’nın bu yıl da düzenleyecek olduğu 15 Temmuz Şehitlerini anma programında Tarsus’lu sanatçı Enes Burak Gönültaş, günün anlamına ve önemine vurgu yapacak şiirleri ile dinleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor…Tarsus halkının yoğun ilgi ile karşıladığı konser 15 Temmuz Perşembe günü Saat 20:00’da Kaymakamlık karşısındaki meydanda gerçekleşecek.

…………OOO………. 

BORSA BAŞKANI KAYA: DEMOKRASİ MÜCADELESİNİN ADI “15 TEMMUZ” 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Borsa Başkanı Murat Kaya ” Tarihimiz boyunca kazandığımız her ZAFER’in arkasında fedakarlık dirayet ve cesaret vardır” dedi.

……..ooo…………

BORSA MECLİS BAŞKANI EKİNCİOĞLUNUN MESAJI

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkan İ.Hakkı Ekincioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

……….ooo………..

KAYMAKAM TÜED’DE

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı Ömer KURNAZ’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam OTCU, Türkiye Emekliler  Derneği Tarsus Şube Başkanlığına yeniden seçilen Ömer KURNAZ’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

……….ooo………..

15 TEMMUZ PANELİ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus Üniversitesi tarafından düzenlenen TÜRKİYE GEÇİLMEZ temalı panele katıldı. Kaymakam OTCU, Panelin ardından Üniversite içinde sergilenen 15 Temmuz konulu resim sergisini gezdi.

……….ooo………..

ORMANCILARA EĞİTİM

Tarsus  ve Mut Orman İşletme Müdürlüğünde Orköy Şube Müdürü Zafer Kızıl tarafından risk değerlendirmesinin yapılması, acil eylem planlarının hazırlanması, risk değerlendirmesine göre tedbirlerin alınması, iş sağlığı ve güvenliği kurullarının oluşturulması, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi başta olmak üzere tüm çalışanlara eğitim verildi.

……….ooo………..

ÇAMLIYAYLA İLÇESİNDE OPERASYON

Çamlıyayla İlçesinde yaşanan olayda Kasten öldürmeye teşebbüs suçundan aranan şahıs polisin dikkati sayesinde yakalandı.
Olay  Tarsus Caddesi Yıldız kavşağında meydana geldi.

………….OOO………….

TARSUSLU GENÇLERİMİZİN HALTERDE BAŞARISI

Tarsuslu gençlerimiz Halter’de madalya bırakmadılar. Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü halter takımı 6-10 Temmuz tarihleri arasında Afyon’da düzenlenen Gençler ve U-23 Halter Yarışmasında büyük başarıya imza attılar.

……….ooo………..

ÇOCUKLAR TARSUS SU PARKINDA EĞLENDİ

Şahin mahallesi çocukları Su parkında eğlendi. Muhtar Hüseyin Aydın ‘’Yaz Tatiline Giren Çocuklarımıza Stres Atmaları İçin SU PARKI’na Getirdim. Bize Kapılarını Açan Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN’a, Müdürümüz Sayın Gani NAZLIGÜL’e Çocuklarımıza Yüzme Öğreten Tüm SU PARKI Emekçilerine Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına Ayrıca Teşekkür Ederim.’’ Dedi.

……….ooo………..

TİY TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Tarsus İdman Yurdu Taraftar Derneği Başkanı Halil İbrahim OĞUL, Kamuoyuna açıklama yaptı. Açıklamada ”Son günlerde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü olarak kulübümüzde hareketli saatler yaşanmaktadır. Her zaman koşulsuz TİY yanındayız” dedi.

………….OOO………….

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler