FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 27 Nisan 2021 242 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan Tarihe Notlar Düşen TARSUS MEKTUBU’NDA 26 NİSAN 2021’de Neler Oldu? Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan 

Tarihe Notlar Düşen TARSUS  MEKTUBU’NDA

26 NİSAN  2021’de Neler Oldu? Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum. En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

TARSUS’TA DAMAT TIRAŞI 200 TL OLDU

Artık Damatların ilk traşı 200 TL oldu. Tarsus’ta faaliyet gösteren  berberlerde traş zamlanırken saç sakal 50 TL olmuştu.

Damat traşıda 150 TL den 200 TL ye çıktı. Dışarı traşa gitmede 100 TL oldu.

………….ooo………..

TARSUS’TA KORONA’YA KARŞI ESNAF DENETİMLERİ

Tarsus Kaymakamlığı Corona için bir kez daha uyardı. Coronavirüsle mücadelede “dinamik denetim modeli” kapsamında Tarsus genelinde denetimler yapılarak esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Daha sağlıklı yarınlar için lütfen önlemimizi alalım kurallara uyalım

………….ooo………..

TARSUS VİLAYET 15 YAŞINDA
Tarsus Vilayet gazetesi  15. Yaşına girdi. Kurucu Orhan KIR; ‘’Yerliyiz… Tarsus Bizim Sevdamız. Milliyiz… Vatan, Bayrak, Millet ve Devletimiz Bizim Vazgeçilmezimizdir. Hizmetin Destekçisi, Memleketin Bekçisiyiz’’ dedi.

Tarsus Vilayet gazetesi  15. Yaşında başarılı yayınlar dileriz.

………….ooo………..

ESHAB-I KEHF, KEŞBÜKÜ VE YALAMIK ÇEVRESİNDE GENEL TEMİZLİK

Bahar temizliği çalışmaları kapsamında Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dün Eshab-ı Kehf, Keşbükü ve Yalamık çevresinde genel temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Seyhan BAYIR; ‘’Daha yaşanılabilir bir Tarsus için çalışmaya devam ediyoruz.’’ Dedi.

………….ooo………..

TARSUS BELEDİYESİ KÖYÜM UZAKTA ÖĞRETMENİM YANIMDA; PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ.

Tarsus Belediyesi tarafından okul öncesi eğitim çağında olan ve eğitimden yararlanamayan çocuklar için kırsal mahallelerde Köyüm Uzakta Öğretmenim Yanımda; projesini hayata geçirdi.

………….ooo………..

TSO BAŞKANI ‘’ABD’NİN ASILSIZ AÇIKLAMASI KABUL EDİLEMEZ’’

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi KOÇAK “ABD Başkanı’nın  1915 olaylarına ilişkin ‘soykırım’ açıklamasını asla kabul etmiyor, şiddetle kınıyoruz.’’ Dedi..

………….ooo………..

RESSAM VE KARİKATÜRİST MEHMET BAL’I SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN; “Türk sinemasında önemli bir yere sahip olan Yeşilçam filmlerinin afişlerini yapan Tarsus’umuzun önemli değerlerinden Ressam ve Karikatürist Mehmet Bal’ı sevgi ve saygıyla anıyoruz.’’ Dedi.

………….ooo………..

CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ

Tarsus Kapalı Cezaevi’nde hükümlü olan mahkumların zorunlu olarak yanlarında kalan çocuklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ihtiyaçlarını karşılayacak hediyeler hazırladı.

…………OOO………..

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  38.358 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 38.358  olarak yer aldı.

…………..ooo..………….

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler