FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 29 Nisan 2021 261 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan Tarihe Notlar Düşen TARSUS  MEKTUBU  – 28 NİSAN  2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan Tarihe Notlar Düşen TARSUS  MEKTUBU 

28 NİSAN  2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

TARSUS’TA ANTİK DÜNYANIN EN BÜYÜK TAPINAĞI İLGİ BEKLİYOR

 Tarsus’ta bulunan ve Milattan Sonra (M.S.) 2’nci yüzyılda inşa edildiği tahmin edilen antik dünyanın en büyük tapınağı ‘Donuktaş Roma Tapınağı’ ilgi bekliyor.

…………OOO………..

MİNİBÜSE SALDIRAN TUTUKLANDI

Tarsus’ta  bir süre önce  minibüs şoförünü tabancayla yaralayan zanlı polis ekiplerince yakalandı.Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 Nisan günü Kızılmurat Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda minibüs şoförü İ K’nın minibüs içinde vurulmasına ilişkin şüpheli F.İ’yi gözaltına aldı.Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklandı.

…………OOO………..

TARSUS DAHİL MERSİN GENELİNDE KORONADAN ÖLENLER 2200’Ü BULDU

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVID-19 virüsü Mersin’de etkili olmaya devam ediyor. Mersin’de bugün COVID-19 virüsünden hayatını kaybedenlerin sayısı 8 kişi oldu. Sürecin başından bu yana ise maalesef Mersin’de Coronavirüs vefat sayısı 2.164’e yükseldi.

…………OOO………..

TARSUS PARKINDA 23 NİSAN KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlediği program dan sonra Tarsus  Kültür Parkında da bir etkinlik düzenlendi.

…………OOO………..

“EDEBİYATIMIZDA KÖPRÜLER” KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

Aratos Dergisi yeni kitaplar yayınlayarak yoluna devam ediyor. Aratos Yayınları’ndan çıkan son kitap ise “Edebiyatımızda Köprüler” başlığını taşıyor.

…………OOO………..

‘’KÖYÜM UZAKTA ÖĞRETMENİM YANIMDA” PROJESİ BÖĞRÜEĞRİ’NDE

Tarusu’ta Kırsal kalkınma ve köylerimizin gelişimi açısından önem arz eden konularda gelişimi sağlamak ve köylülerimize yerinde destek vermek için köylerimize giderek danışmanlık hizmeti sunuluyor.

…………OOO………..

TARSUS’TA CANLI HAYVAN PAZARI ESNAFLARI İLE TOPLANTI YAPILDI.

Tarsus Belediyesinde canlı hayvan pazarı esnafları ile toplantı yapıldı. Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, canlı hayvan pazarı esnaflarımızla bir araya geldi. Toplantıda, esnafların yer iyileştirmelerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu

…………OOO………..

TARSUS İDMANYURDU, BUGÜN  EYÜPSPORLA OYNUYOR

TFF 2. Liğde bugün maçlara devam edilecek. Kırmızı grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu Eyüpsporla oynuyor. İstanbuldaki maç saat 15.00 de başlayacak. Tarsus İdmanyurdunun 49 puanı bulunuyor.

…………OOO…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  39.057 OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 39.057 olarak yer aldı.

…………..ooo..………….

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler