FLAŞ HABER:
Ana Sayfa TARSUS MEKTUBU 7 Mayıs 2021 268 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCU’tan TARSUS MEKTUBU 6 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım

Gazeteci-Yazar Yakup BONCU’tan TARSUS MEKTUBU

6 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

BÜYÜKŞEHİR, TARSUS HAL KOMPLEKSİ İÇİNDE  ASFALT ÇALIŞMASI YAPIYOR 

Büyükşehir Belediyesi, Hal Kompleksi içerisinde başlattığı zemin iyileştirme, yağmur suyu tahliye hatlarının revize edilmesi ve asfalt faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

 …………OOO……….

TARSUS BELEDİYESİ TAM KAPANMAYI FIRSATA ÇEVİRİP YOL ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Tarsus Belediyesi pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamaların genişletildiği tam kapanma sürecini fırsata çevirip yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

…………OOO……….

 BOZDOĞAN; “KALPTEN KALBE YOL YAPIYORUZ”

 İklim şartlarından dolayı asfalta kış molası verdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “baharın gelmesi ve yolların çalışmaya uygun hale gelmesiyle beraber tekrardan yol çalışmalarımıza başladık.dedi.

…………OOO……….

TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLAR DERNEĞİ BASIN BÜLTENİ YAYINLADI

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar derneği olarak Muhtarlar Üzerinden Algı yaratarak siyaset yapmayı bırakın, Eğer paylaşımı yapan Şahıs kendisine gazeteciyim diyorsa yardım  yapan kuruluşlardan bu çalışmalarda muhtarın görev ve sorumluluğunu öğrenir öyle yayın yapar.” denildi.

…………OOO……….

KAYMAKAMLIK TARSUS’TA SEMT PAZARLARININ YERİNİ BELİRLEDİ

Tarsus’ta 8 ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi tarihlerinde açılacak pazar yerleri belirlendi. İçişleri Bakanlığı Genelgesi uyarınca 8 ve15 Mayıs 2021 Cumartesi günleri saat 10.00-17.00 arasında kontrollü olarak açılacak pazar yerleri, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’nun başkanlığında belirlendi.

…………OOO……….

MİLLETVEKİLİ BAKİ ŞİMŞEK “HER ZAMAN ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ”

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı’yı ziyaret etti.. Avcı ve Şimşek, Çiftçilerimizin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekili Baki Şimşek “Her zaman çiftçimizin yanındayız” dedi.

…………OOO……….

BORSA PERSONEL TOPLANTISINI TELEKONFERANS OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİ. 

Tarsus Ticaret Borsası Personeleri, Nisan ayını değerlendirdikleri personel toplantısında “Tam Kapanma” ile ilgili Borsanın hizmet ve faaliyetlerinde aksama yaşanmaması konusunda birikimlerini de paylaştı.

…………OOO……….

 HIDIRELLEZ KUTLAMALARI RAFTA KALDI

İçinde bulunduğumuz ayının ilk haftası çok önemli. Bunun nedeni 5-6 Mayıs’ta Hıdırellez olması.. Hıdırellez’de dilekler dilenir, ateşler yakılır ve eğlenceler gerçekleştirilir. Hıdırellez 2021 yılında 5 Mayıs Çarşamba akşamı başlayıp, 6 mayıs Perşembe ikindi ezanında biter..

…………OOO……….

ÇAMLIYAYLADA TRAKTÖR KAZASI UCUZ ATLATILDI

Çamlıyayla’da  meydana gelen olayda bir kişi devrilen traktörün altında kalmaktan son anda kurtuldu.  Kaza İlçeye bağlı Belçınar mahallesi Başpınar mevkiinde oldu..

…………OOO……….

MHP TARSUS ESKİ İLÇE BAŞKANI ÜZEYİR ESER VEFAT ETTİ

MHPTarsus  eski ilçe başkanlarından, emekli öğretmen ve il genel meclisi üyesi Üzeyir Eser hoca vefat etti. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz..

…………OOO……….

ÇANTA ÇALAN KAPKAÇÇI YAKALANDI

 Tarsus ‘ta  caddede yürüyen kadının omuzundaki çantası çalındı. Çantayı çalarak kaçan 3 kişiden 1’i yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, Akşemsettin Mahallesi Ömer Nazmi Caddesi üzerinde meydana geldi.

…………OOO……….

TARSUS İDMANYURDU’NDA BORÇLAR ÖDENİYOR

 Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, kulüp çalışanlarının tüm alacakları ile esnafa olan borçları ödediklerini bildirdi. Oyuncuların alacakları olan 3/1’ini ödediklerini açıklayan Başkan Kırbıyık,  ayrıca oyunculara kalan alacakları için ise ödeme planı yaptıklarını kaydetti.

…………OOO………

KORTLARIN GENÇ FIRTINASI EMİR’E ABD ÜNİVERSİTESİNDEN TENİS BURSU

Milli formamızı beş kıtada giyerek Türkiye’yi temsil eden kortların genç fırtınası Emir Şendoğan bir kez daha ülkemizin gururu oldu. Tarsus Amerikan Koleji’nde (TAC) Spor Bursu ile okuyan milli tenisçimiz Şendoğan, Rice Üniversitesi’nin tümdünyadan seçtiği üç tenisçi arasında yer aldı. Şendoğan, ABD’nin prestijli üniversitelerinden biri olan Rice Üniversitesi’nde tenis bursu ile okumaya hak kazandı.

………….ooo………..

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  41.883  OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 41.883   olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

Benzer Haberler