FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 7 Ekim 2022 379 Görüntüleme

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Hasan Ruhi KOÇAK Başkanlığında Seçimini Tamamladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Hasan Ruhi KOÇAK Başkanlığında Seçimini Tamamladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında seçim süreci tamamlandı ve yeni yönetim de belirlendi. Mevcut Başkan Hasan Ruhi KOÇAK yeniden başkanlık görevine, Hüsnü YAĞCI Meclis Başkanlığına seçildi. Tarsus TSO, yeni dönemde 16 Meslek grubu, 11 Yönetim Kurulu ve 41 Meclis Üyesi ile hizmet verecek. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasının 3701 üyesi var. 

Tarsus TSO 3 Ekim Pazartesi günü yapılan Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçiminin ardından Meclis Başkanlığı ve Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Birlik Genel Kurul Delegeleri, Komite Başkan ve Yardımcıları ile Disiplin Kurulu seçimleri de gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren ve yapılan organ seçimlerinde 16 Meslek Grubunun 15’inde seçilen mevcut Başkan Hasan Ruhi KOÇAK, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanlık görevine yeniden seçildi.

Yeni dönemle birlikte üçüncü kez başkanlığa seçilen H. Ruhi Koçak, seçime katılan Tarsus TSO üyelerine verdikleri destek için teşekkür ederek, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. ‘’Hedefimiz; mevcut projelerimizin başında olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesini bitirmek ve bu dönemde de yenilerini ekleyerek Tarsus ekonomisine ivme katmak’’ diyen Başkan Koçak, çok güzel bir yolculuğa hep beraber çıktıkları bu yeni dönemde kente değer katacak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Yapılan seçimin ardından Tarsus TSO’nun yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Hüsnü YAĞCI -Meclis Başkanı

1-Hasan Ruhi KOÇAK  -Yönetim Kurulu Başkanı

2-Fuat TOGO

3-Ferit ÇETİNER

4-Osman İNANDIOĞLU

5-Eren OĞUZ

6-Hamit ÇAVAŞ

7-Mehmet Yunus SEVEN

8-Nihat KÜRKLÜ

9-Burçak Bora KAYA

10-Arzu YILDIZ

11-Serkan FESLİ