FLAŞ HABER:

TARSUS’TA GÖNÜLLERİN DOKTORU VEDAT GÜNYAR’IN MUTLU GÜNÜ

TARSUS’TA GÖNÜLLERİN DOKTORU VEDAT GÜNYAR’IN MUTLU GÜNÜ

Tarsusluların çok sevdiği, GÖNÜLLERİN ve BEBEKLERİN DOKTORU, Opr. Dr. Vedat GÜNYAR, Oğlu Dr. Anıl Efe GÜNYAR’ı evlendirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadı. Kütahyalı Nevin ile Levent GÜLTEKİN’in Kızları Dr. Zülal GÜLTEKİN ile hayatını birleştiren Dr. Anıl Efe GÜNYAR, babası Dr. Vedat GÜNYAR’a en büyük mutluluğu yaşattılar. Hayat her ana ve babaya topluma faydalı olacak mesleklerde çaba harcayan böyle nitelikli evlatlar versin…

Babası gibi doktor olan Anıl Efe GÜNYAR ve Kıymetli Eşi Zülal GÜLTEKİN GÜNYAR meslekleri açısından oğul ve gelin olarak Opr. Dr. Vedat GÜNYAR için onur ve gurur kaynağıydılar. Düğünde her iki ailenin sevenleriyle birlikte duygulu ve mutlu anlar yaşandı…

Gelin Hanım Zülal ile Damat Bey Anıl Efe birlikte şarkılar söyleyerek misafirlerine bambaşka bir düğün havası ve ortamı yaşattılar.

Sevenleri Vedat GÜNYAR’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Nikâhı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER kıydı. Genç çiftlere evlilikle ilgili güzel espriler yapan Vahap SEÇER düğüne gelen misafirlerce defalarca alkışlandı…

Mersin DİVAN OTELDE gerçekleşen düğüne, Tarsus’un kendi alanlarında ses olmuş insanları, CHP emekçileri yoğun katılım sağladılar.

Tarsus Basınından; Cumhuriyet’in KALEMİ Beyhan BALABAN ve Eşi Ercan YILMAZ, Tarsus Haberci Gazetesi Sahibi Mustafa Mahir İŞYARAN ve Eşi Nalan İŞYARAN, Son Manşet Gazetesi Sahibi Selahattin ÖZBOZKURT, Özge Gazetesi Sahibi Ata PATIR, Tarsus Akdeniz Gazetesi Sahibi Mehmet Can BULUT düğüne eşlik ettiler.

Tarsus, Mersin ve bölgemizdeki birçok şehirden tanınmış doktorlar meslektaşları Vedat GÜNYAR’ın bu mutlu gününde yanındaydılar.  Dr. Zülal ve Dr. Anıl Efe GÜNYAR Çiftinin düğününe CHP Adana Milletvekili Müzeyyen ŞEVKİN, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER, eski CHP Milletvekili Ali OKSAL ve Eşi Yüksel OKSAL, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan VARAL, Büyükşehir İmar İnşaat Şirketi Genel Müdürü Ali UYAN, Tarsus ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE Derneği Başkanı Gökhan ARKAN ve Eşi, birçok CHP Meclis Üyesi, Büyükşehir Belediyesi çalışanları, CHP emekçileri ile kalabalık topluluklar katılım sağladılar.

Kütahya ilinden gelen Gelin Hanımın akrabaları ve Gelin ile Damat Bey’in üniversite arkadaşları düğüne ayrıca renk kattılar. Eski Türk Hafif Müziğinden seçmelerle liste hazırlayarak katılımcıların dinlemesini sağlayan Gelin ile Damat katılımcılar tarafından takdir topladı. Düğüne gelenler nostalji müzikler eşliğinde çok güzel saatler yaşadılar.

Gelin ve Damadın düğünlerini özenle seçtikleri bir müzikle, TANGO Dansı yaparak açmaları ayrı bir güzellikte şahaneydi ve mükemmeldi…

Opr. Dr. Vedat GÜNYAR ve Ailesini topluma örnek olan yaşantıları ve sevenleriyle birlikte yaşayarak paylaştıkları düğünlerini kutluyoruz. Vedat GÜNYAR ile Damadın Annesini ve Dünürü Levent GÜLTEKİN ile Gelinin Annesini böyle evlatlar yetiştirerek vatanımızda doktorluk mesleğine evlatlarını hazırladıkları için ayrıca kutluyoruz ve alkışlıyoruz.

Genç Doktor Çiftimiz Zülal ile Anıl Efe GÜNYAR’a ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılı bir hayat diliyoruz.

Zülal ile Anıl Efe; NİCE MUTLU YILLARINIZ, SAĞLIKLI, BAŞARILI UZUN ÖMRÜNÜZ OLSUN…

Beyhan BALABAN

Cumhuriyet’in KALEMİ

Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı