FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 27 Ekim 2022 465 Görüntüleme

T. C. İş Bankası Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı II. Müdürü Mutlu YENİCE’den Tarsuslu Tarım Üreticilerine Konferans

T. C. İş Bankası Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı II. Müdürü Mutlu YENİCE’den Tarsuslu Tarım Üreticilerine Konferans

Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğünün Tarsus İş Bankası Şubesi ve Tarsus Ziraat Odası İşbirliği ile düzenlediği 116. Çiftçi Buluşması etkinliğinde Tarsus ilçesi çiftçileri ağırlandı. Tarım Bankacılığı alanındaki ürün hizmetleri ve finansman ihtiyaçları için Tarım Kredileri tanıtımı yapıldı. Ayrıca tarım Üreticileri için T. C. İş Bankasının yeni İmece Kartının kullanım alanları anlatıldı.

Konferans, T. C. İş Bankası Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümünden Tarsus’a gelerek sunum yapan Mutlu YENİCE ve Yusuf ÖZTÜRK, İş Bankası Tarsus Şubesi Müdürü Muttalip BAĞCI, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis AVCI, Tarsuslu Muhtarlar ve Tarsuslu Çiftçiler ile İş Bankası Adana Satış Bölge Müdürlüğünden Tarım Satış Müdür Yardımcısı Erhan ÖZHAN, Ticari Satış Müdür Yardımcısı Yıldırım YILDIZÇELİK, Bireysel Satış Müdür Yardımcısı Levent TOPÇU, Tarsus Şubesi II. Müdürlerinden Ali haydar YILDIZ ve Reyhan ALKOL, Tarsus Yeni Mahalle Şube Müdürü Tuba YEDİGÖZ’ün katılımı ile gerçekleşti. İş Bankasının düzenlediği 116. Çiftçi Buluşması etkinliğine Tarsuslu Çiftçiler yoğun ilgi gösterdiler. Tarsus Gözenler Restaurantta düzenlenen konferans, öğle yemeği ile birlikte yapılarak misafirler İş Bankası tarafından ağırlandı.

Konferansı sunan İş Bankası Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Pazarlama II. Müdürü Mutlu YENİCE, Tarım Üreticilerine İş Bankasının hazırladığı kredi paketlerinin uygun ödeme koşullarını anlattı. Son yıllarda yapılan en düşük faiz oranlarından bahseden Mutlu YENİCE, tarım üreticilerinin zararını ve karını etkileyen iklim süreçlerinden yana bilgiler verdi. Hasattan hasada ödeme imkanlarının olduğu kredi paketleri katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi. 

ATATÜRK’ÜN KURDUĞU BANKA ÇİFTÇİNİN YANINDA

Türkiye İş Bankası Tarsus Şube Müdürü Muttalip BAĞCI başlangıç konuşması sonrasında etkileyici bir konuşma yaptı. Sözlerine “ATATÜRK’ÜN KURDUĞU BANKA ÇİFTÇİNİN YANINDA” sloganıyla takdir topladı.

Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü’nden Mutlu YENİCE tarafından yapılan sunumda ise İş Bankası’nın üreticilere yönelik başta hasattan hasada, ya da kurbandan kurbana yılda bir defa ödemeli uygun faiz oranlı tarım kredileri hakkında bilgiler verilirken katılımcılarla soru-cevap şekli ile konferansın konuları tamamen irdelenmiş oldu. İmece Kart, İmece Mobil, Tarsim Sigortaları gibi İş Bankası kredi ürünleri anlatılırken, üreticilerin finansal anlamda farkındalıklarını yükseltmek üzere girdi maliyetlerini düşürmek, gelir gider dengelerini nasıl sağlayacakları ve finans kuruluşlarını ne şekilde kullanırlarsa faydalarına olacağı konularında eğitim niteliğinde bilgiler aktarıldı.

İş Bankası’nın üreticinin tüm finansal ihtiyaçları için destek olduğu, uygun fiyat ve teminat koşullu kredi ve İmece Kart imkânı sağladığı belirtilirken, İŞCEP üzerinden Anında Tarım Kredisi ürünü ile 50.000 TL’ye kadar anında kredi kullanmalarının mümkün olduğu ifade edildi. Ayrıca tarımsal üreticilere dijital çözümlerle buluşturarak gübreleme, sulama ve uydu servisleri sunan İmece Mobil uygulaması hakkında bilgi aktarımı da yapılarak üreticilere teknoloji kullanılarak verim artışı sağlayabilecekleri fırsatlar sunuldu.

Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında uzun sohbetlerle yemek ikramı ve promosyon dağıtımının ardından etkinlik sona erdi. İş Bankası Ekiplerine başarılarının devamını, Tarım Üreticilerimize ürünlerinin bereketli olmasını dileriz…

Beyhan BALABAN

Tarsus İnternet Gazetesi