FLAŞ HABER:
Ana Sayfa DERNEĞİMİZİN HABERLERİ, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 7 Ekim 2022 330 Görüntüleme

TARİGDER, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu Makamında Ziyaret Etti

TARİGDER, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu Makamında Ziyaret Etti

Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği (TARİGDER) olarak, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu ziyaret ettik.

Kentimizin Devlet Adamıyla uzun geçen sohbette Tarsus’la ilgili istişare yaparak gelecekte Tarsus’un önemini daha çok öne çıkaracak çalışmaları dinledik.

Saygıdeğer Kaymakamımız Kadir Sertel OTCU, SAMİMİ, GÜVEN VEREN, KENTİMİZİ DAHA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYABİLECEK BİR MÜLKİ AMİRİMİZ. Bilgi ve donanımı çok yüksek nitelikte bir insan. Daha önce görev yaptığı ülkemizin diğer güzel şehirlerinde çok önemli çalışmalar imza atmış. Eksiklikleri çok erken tespit edebilen, yapılması gerekenleri halkın gereksinimlerini ön planda tutarak belirten özelliğe sahip. Kadir Sertel OTCU; hangi siyasi görüşten olursa olsun her fikrin, her görüşün toplumun menfaati ve çıkarları doğrultusunda birleşmesinden yana. Bu belirgin özelliği kendisinin çok iyi bir devlet adamı olduğu gösteriyor…

Bizleri kentimizle ilgili çok umutlandırdı, sohbetine doyamadık, anlattığı Tarsus’la ilgili gerçekleşen resmi kararları bizlerle paylaştı. Uzun yıllardır hasret kaldığımız makamına yakışan bir devlet adamıyla bu derece samimi, güvenli konuşmaları paylaşmak bizleri çok mutlu ve onurlu kıldı. Kendisiyle gurur duyduk. Yakında Tarsus’la ilgili anlattığı bilgileri, öngörülerini bir yazı dizisi ile ayrıca paylaşacağım.

TARİGDER olarak Tarsus Kaymakamımız Kadir Sertel OTCU’ya ziyarette;

Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Beyhan BALABAN, TARİGDER Federasyon ve Konfederasyon Üyesi Celal TEZEL, TARİGDER Yönetim Kurulundan Uğur UYAR, Gülbin DAL, Bayram SAİN, Özcan KAHRAMAN, Denetim Kurulundan Mehmet OKSAL, Halil SAÇIKARA, Zülal Peri ARSLAN, Filiz ATAİZİ ve TARİGDER Üyesi Tümay ŞEKER katıldılar.

Saygıdeğer Kaymakamımız Kadir Sertel OTCU ve Ekibine başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımızla teşekkürlerimizi sunarız.

Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği

TARİGDER