FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Kutlamalar, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 8 Mayıs 2021 243 Görüntüleme

TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi KOÇAK;‘’Başımızın Tacı Tüm Annelerimizin ve Anne Adaylarının Anneler Günü’nü Kutlarım’’.

TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi KOÇAK ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Koçak mesajında, ‘’Başımızın tacı tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım’’dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Karşılıksız sevgi, koşulsuz fedakarlık ve sonsuz özverileriyle bizleri dünyaya getiren, ömürleri boyunca koruyup kollayan, şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan annelerimiz, en kıymetli varlıklarımız. Hayattaki ilk dostumuz, ilk arkadaşımız, ilk öğretmenimiz hiç şüphesiz annelerimiz.. Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimizin gurur duyacakları birer evlat olup, onların emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, annelerimize vereceğimiz en büyük mutluluk ve armağan olacaktır. Annelerimizi, yılın sadece bu gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle karşılıksız sevgi ve özverinin sembolü tüm annelerin ve anne adaylarının “Anneler Günü”nü en içten dileklerimle kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım” ifadesini kullandı.