FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 2 Ekim 2022 291 Görüntüleme

TARDOBDER’de Ümran YILDIRIM Dönemi

TARDOBDER’de Ümran YILDIRIM Dönemi

2021 yılında kurulan, ilk olağan genel kurulunu yapalı sadece bir yıllık süre zarfında olan TARDOBDER’de sular duruluyor mu?

Bir yılda normal 1. Olağan Genel Kurulunun ardından üçüncü kez olağanüstü genel kurulunu yapan TARDOBDER’de Ümran YILDIRIM dönemi başladı.

Daha önceki olağanüstü genel kurulda yönetim kurulu kararıyla görevi devir alan Ümran YILDIRIM, olağanüstü kurula giderek sandıktan başarıyla çıktı. Gönülleri kazanmaya gayret eden, Tarsus’un sosyal yaşantısına dernek çatısı altında emek vererek TARDOBDER’in üye sayısını arttırmaya çalışan Ümran YILDIRIM son altı aylık görev süresinde toplumda güven kazandı.

Kuruluşundan bu yana suların durulmadığı bir yılda sosyal medyada iyi-kötü anılarak, kendi üyeleriyle ve özellikle kurucu üyeler arasından kaynaklanan anlaşmazlıklardan dolayı yönetim içinde çalkantılar yaşayan TARDOBDER çalışmalarında yeni bir sayfa açtı.

Dileriz TARDOBDER görevlere seçilen üyelerden bir daha fire vermez ve en azından iki yıl sonraki rutin 2. Olağan Genel Kurul tarihine kadar sadece dernek çalışmalarıyla ilgilenir.

Göreve üye bazında ve Tarsus STK’lar bazında güvenoyu alarak yeniden seçimle gelen TARDOBDER Başkanı Ümran YILDIRIM ve Ekibine başarılar dileriz.

Aşağıda 2 Ekim 2022’de olağanüstü genel kurulda yarışan her iki Başkan Adayının listelerini paylaşıyoruz. 287 TARDOBDER Üyesinden Ümran YILDIRIM’ın listesi 115 üyesinin oylarını alarak Erhan UÇ listesinin aldığı 35 oya karşı seçimi açık ara ile kazandı…

ÜMRAN YILDIRIM LİSTESİ

ERHAN UÇ LİSTESİ

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER)’ne Yeni Yönetimlerinde Görevlerinde Başarılar Dileriz.

Beyhan BALABAN

Tarsus İnternet Gazetesi