FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 30 Ekim 2021 587 Görüntüleme

TARSUS Cengiz Topel Lisesi 1971-1972-1973 Mezunları Daima ATATÜRKÇÜ ve GENÇ

TARSUS Cengiz Topel Lisesi 1971-1972-1973 Mezunları Daima ATATÜRKÇÜ ve GENÇ

Tarsus Cengiz Topel Lisesi Mezunları her resmi bayramda olduğu gibi törenlere damgasını vurmaya devam ediyor. 28 EKİM 2021 Tarsus Cumhuriyet Yürüyüşüne katılan Cengiz Topel Lisesi Mezunlarının sadece küçük bir gurubunu alanda toplayabildik. Çünkü onlarca Cengiz Topel Liselileri tören alanındaydı, bir kısmını resmedebildik.

İkametleri Mersin ve İlçelerinde veya çevre illerde olsa da resmi bayramlarda daima Tarsus’a gelen gurubun içinde; Ülkü YILMAZ başı çekiyor. Tarsus’un Ülkü Ablası CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİNİ Tarsus’ta ikamet ettiği yıllarda kuran ve çok sevilen bir kişidir. Cumhuriyet Kadınları Derneği Kurucusu Ülkü YILMAZ ve Arkadaşları her zaman toplumda takdir toplayan mücadele ruhuna sahipler.

Bülent KÜRKLÜ daima CUMHURİYET’İN EN GENÇ NEFERİ olarak resmi bayramlara katılmayı görev edinmiş. Kalp rahatsızlığına rağmen ATATÜRKÇÜ kimliği ve mücadelesi ile Bülent Ağbimiz gençlere taş çıkartıyor, ailesiyle birlikte kendisine sağlık diliyoruz.

Fotoğrafta soldan sağa doğru aralarında; Leyla YÜKSEK, Tümay ŞEKER, Necati NİŞASTA, Bülent KÜRKLÜ, Sibel GİZER, Ülkü YILMAZ, Mazlum GİZER, Ruhi KILCI, Binali TUNÇ ve Tuncay ÜNAL’ın bulunduğu Cengiz Topel Lisesi 1971-72-73 Mezunlarına sağlıklı ve uzun ömür diliyoruz. Yeni nesillerimizin de resmi bayramlarımızı yaşamlarının son anlarına kadar böylesine heyecanlı kutlamalarını temenni ediyor, gurubumuzun azmini, karakterlerini örnek almalarını bekliyoruz.

Hangi yaşta olurlarsa olsunlar üzerilerinde ATATÜRK Resimli Tişörtlerini giyen TARSUS Cengiz Topel Lisesi Mezunlarını ayakta saygıyla alkışlıyoruz…

YAŞASIN CUMHURİYET!

YAŞASIN Gazi Mustafa KEMAL PAŞA!