FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 6 Mayıs 2021 229 Görüntüleme

Tarsus Ticaret Borsası Tam Kapanma ile İlgili Borsanın Hizmet ve Faaliyetlerinde Aksama Yaşanmaması İçin Telekonferans Gerçekleştirdi 

Tarsus Ticaret Borsası Tam Kapanma ile İlgili Borsanın Hizmet ve Faaliyetlerinde Aksama Yaşanmaması İçin Telekonferans Gerçekleştirdi 

Tarsus Ticaret Borsası Personel toplantısını telekonferans olarak gerçekleştirdi.

Tarsus Ticaret Borsası Personeleri, Nisan ayını değerlendirdikleri personel toplantısında “Tam Kapanma” ile ilgili Borsanın hizmet ve faaliyetlerinde aksama yaşanmaması konusunda birikimlerini de paylaştı. 

Nisan ayı içinde gerçekleşen personellere ait ‘’Tahliye ve Yangın Tatbikatı Eğitimi’’, “İş Güvenliğinde Ergonomi ve Temel İş Sağlığı Eğitimi” ile “Ata Tohumlarının Yaygınlaştırılması Projesi” Kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikleri değerlendirdiler.

İş planlarına uygun olarak “Tam Kapanma” sürecini en verimli şekilde kullanmaya dikkat eden Borsa personelleri, üyelerle online iletişime devam ettiklerini,  TOBB tarafından sunulan webinar eğitimlerinin değerlendirilmesini de bu toplantıda gerçekleştirdiler.

Borsa genel sekreteri tarafından Mayıs ayı ile birlikte yeni bir sezona girileceği, bu noktada eksiksiz ve iş planlarına uygun olarak hizmet ve çalışma sisteminde aksaklıklara mahal verilmeden çalışmaların yürütülmesinin önemine değindi.

2021-2025 Stratejik Planı kapsamında oluşturulan İş Planlarının ilgili personellere mail ortamında ve ortak ağ üzerinden paylaşım yapıldığı bilgisi verilen toplantıda, 2021-2025 Stratejik Planının Nisan ayı sonu itibariyle gerçekleşme performansı paylaşıldı.

Genel Sekreter Hasan ŞANLI; Nisan ayı içinde hafta sonları TOBB tarafından düzenlenen “İdare Hukuku” ve “Vergi Hukuku” eğitimleri konusunda personelleri kazanımları doğrultusunda bilgilendirirken  toplantıda Borsanın Süreçlerine ait Risk Analizlerinin gözden geçirilmesini ve ilgili Düzeltici Faaliyetlerin yapılmasını konusunda paylaşımda bulundu. Personellerin “Öneri ve Talepleri” alınarak toplantı sona erdi.

 

Hasan ŞANLI
Genel Sekreter