FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Foto Galeri, TARSUS MEKTUBU 24.04.2021 434 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’TAN  TARSUS  MEKTUBU – 24 NİSAN  2021

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan  TARSUS  MEKTUBU – 24 NİSAN  2021

“SELAM  DOSTLAR…

Tarsus ‘tan sizleri bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

TARSUS’TA  BAYRAM KORTEJİNE ALKIŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümünde Tarsus’ta akşam yapılan konvoy büyük alkış aldı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı araçları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ilçe merkezinde konvoy oluşturdular.

………….ooo………..

TARSUS’TA 23 NISAN KUTLAMASI YAPILDI

Dün,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümünde  Tarsus’ta güzel bir tören yapıldı.

………….ooo………..

BEYAZ ALTIN TARSUS TOPRAKLARINDA YENİDEN IŞILDIYOR

Çukurova yöresiyle özdeşleşmiş, yörenin gelişip kalkınmasında önemli payı olan beyaz altın, Tarsus Belediyesinin projesi ile Tarsus topraklarında yeniden ışıldamaya başlayacak.

………….ooo………..

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Tarsus’ta Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN ve kentin protokol üyeleri katıldı. BOZDOĞAN tüm çocukların bayramını kutladı. Törenin ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına fidan dikimi yapıldı.

………….ooo……….

TARSUS DAHİL 100 ÜRETİCİYE TOPLAM 10 BİN KAZ DAĞITILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 100 üreticiye toplam 10 bin adet kaz dağıtımı ile 50  ton yem desteğini içeren “Kazanç Projesi”ni başlattı. Proje, Akdeniz, Tarsus ve Yenişehir ilçelerini kapsıyor.

…………ooo…………

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER TARSUS ESNAFINI GEZDİ

Başkan  Vahap Seçer Tarsus’ta 22 Nisan’da katıldığı bir törenin ardından  CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır ile birlikte Tarsus’taki esnafı ziyaret ederek,“Hayırlı işler” diledi.

………..ooo…………

KIZILAYCILAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Bölgemiz Kızılay ekiplerinin müdür ve sorumluları Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu ziyaret ettiler .

………..OOO………..

TARSUS İÇİN İŞ SAHASI İMZA TÖRENİ

Tarsus’ta Türkiye’nin ilk Tarım İhtisas Teknoparkı olma özelliği taşıyan Mersin Tarım-Gıda Teknoloji Geliştirme Bölgesi için önemli adım. Mersin Agropark inşaatı için Mersin Agropark  ile müteahhit firma arasında sözleşme imzalandığı açıklandı..

.……….ooo………..

TARSUSTA MİNİK MÜZİSYENLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle belediyemize bağlı Dr. Turgut ERKUTLU; Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Merkezimizde Müzik Atölyesinin küçük öğrencileri tarafından oluşturulan minikler korosu konseri düzenlendi. Neşeli çocuk şarkılarıyla güne anlam katan etkinliğe TARSUS Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ali DİNSEVER de katılım göstererek miniklere hediyeler takdim etti.

………OOO…………

ALİEFENDİOĞLU SPOR KULÜBÜNÜN ACISI

  1. Lig ve 3. Ligde yıllarca profesyonel olarak forma giymiş    bir çok defada   Aliefendioğlu Sk formasını giymiş olan deneyimli futbolcu kardeşimiz    Ahmet Fatih ILIKOBA’nın  Babası Fikret ILIKOBA’nın hakkın rahmetine  kavuştuğunu    büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız .

ALLAH  rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız  sağolsun.

………….ooo…………..

TARSUSLU Murat AYGÜL İŞ KAZASINDA CANVERDİ

Tarsus’lu  Murat AYGÜL iş kazasında  vefat eti. Aliefendioğlu köyünün mütevazi güzel kalpli insanı  kardeşimiz MURAT AYGÜL Kazanlı’da çalıştığı fabrikada elim bir kaza sonucu  hayatını kaybetti.

 ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başımız sağ olsun.

…………OOO………..

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  37672 OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 37.672  olarak yer aldı.

…………..ooo..………….

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel. 0533.3248800

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi