FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 23 Nisan 2021 297 Görüntüleme

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih ÖZSU’nun 23 Nisan Mesajı

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih ÖZSU’nun 23 Nisan Mesajı


TADER; “TBMM’nin Kuruluşunun 101.Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

TADER Başkanı Semih ÖZSU mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu olan çocuklarımıza armağan ettiği ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ bugün sadece Türkiye’de kutlanan değil, tüm dünya çocuklarıyla paylaşılan, el ele coşkuyla kutlanan barışa, kardeşliğe örnek oluşturan tek çocuk bayramı olmuştur. Sevgili çocuklarımızın bu güzel Bayramı kutlu olsun.

Bizler, ülkemizi Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkararak, çocuklarımıza her alanda daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye bırakmalıyız. Bu nedenle birlik içinde çok çalışmalı, çocuklarımızın her birini vatanını canından çok seven, ülkesine, bayrağına ve milletine sadakatle bağlı vatansever bireyler olarak yetiştirmeliyiz.

Bu düşüncelerle ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 101.yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Meclis’ in ilk Başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kurucu Meclis üyelerini ve milli mücadelemizin isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.