FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 23 Nisan 2021 240 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ GÖKÇEL ve CHP İL YÖNETİCİLERİNDEN MESİAD’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ GÖKÇEL VE CHP İL YÖNETİCİLERİNDEN MESİAD’A ZİYARET

Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Serhad Bektaş ve Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu, MESİAD’ı ziyaret ederek, MESİAD Başkanı Hasan Engin ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarı dilediler.

Kentimizin yatırımları, sorunları, iş dünyasının talep ve önerilerinin görüşüldüğü ziyarette Mersin Ana Konteyner Limanı, tarım sektörünün sorunları, turizm, lojistik, sanayi alanları, yerel yönetimler başta olmak üzere birçok konu görüşüldü.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “30 yılı geride bırakan MESİAD, her zaman kent ile işbirliği yapmış, yakın diyalog içerisinde olmuştur. Kentimizin ve iş insanlarının sorunlarının çözülmesi, yatırımların gerçekleşmesi için birçok kurum, kuruluş ve yerel yöneticiler ile işbirliğimiz oldu. Sayın Cengiz Gökçel sürekli bizlerle temasta olup, çalışmalarımıza destek vermektedir. Kentimizin her sorununa kulak veren, sürekli dile getiren, TBMM’de aktif olan sayın Gökçel’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından söz alan Milletvekili Gökçel, “İşsizliğin azalması ve ekonomik göstergelerin istenilen seviyeye gelmesi için MESİAD üyelerinin yaptığı yatırımlar takdire şayandır. MESİAD ekonomik, sosyal ve toplumsal her gelişmede kentimize öncülük eden önemli bir STK’dır. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Hasan Engin başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar dilerim. Kentimizin ve ülkemizin yararına olan her proje için MESİAD’la işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

MERSİN MESİAD