FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 27 Haziran 2021 307 Görüntüleme

Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu Seçimi Yapıldı

Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu Seçimi Yapıldı

 

Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesi Olağan Genel Kurulunda DİVAN Heyetini; Türkiye Emekliler Derneği Ankara Genel Başkanı ve Yöneticileri oluşturdu. 3 Adayın yarıştığı seçim öncesi konuşmalarda, zaman zaman tansiyonun yükseldiği seçimi mevcut Başkan Ömer KURNAZ yine kazandı.

 

Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal AKBUDAK, Mali Sekreteri Zuhal İYİDİL ve Yöneticileri Veli TOL ile Ahmet Şenol KESKİN seçime katıldılar. Mersin Şubesinde yönetici olduğu yıllardan bugünlere kadar, Tarsus ve bölgedeki Emekliler Şubeleri ile her zaman sıcak diyaloglar halinde olan, çalışmalarda birlik ve beraberlikte daima istişarede bulunan Cemal AKBUDAK; her kongrede olduğu gibi Tarsus kongresinde yine yoğun ilgi gördü. Emeklileri dinledi, seçimde Ağabeylik yaptı.

 

Tarsus Belediyesinin ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin Ekiplerine söylendiği halde; emeklilere sıcak güneşin altında gölgelik şemsiyeleri kurulmadı. Yaşlılar akşama kadar sıcağın altında susuz beklediler. Kongrenin yapıldığı Aşiyan 1 Düğün Salonunun içindeki Park’ta bulunan çeşmeden su dahi akmıyordu. Çeşmenin suyunu kimlerin kestiğini belirlemek gerekir. Ve emeklilerle ilgilenmeyen her iki belediye başkanının ekiplerini  sorgulamaları gerekir. 

 

Tarsus Emekliler Derneği 12. Olağan Kongresinde 3 Aday yarıştı.

Yılların yenemediği Başkan Ömer KURNAZ: BEYAZ Liste ile 873 oy,

Mustafa DÖNMEZ: KIRMIZI Liste ile 433 oy,

Kurtuluş AYDOS: SARI Liste ile 112 oy alarak seçimi tamamladı.

 

Türkiye’de yaşayan tüm emeklilerimize öncelikle sağlıklı uzun ömür diliyoruz. Emekli haklarını tam anlamıyla emekliye kazandıracak bir hükümetin özlemiyle yarınları daha sağlıklı yaşanır zamanlarda bekliyoruz…

Saygılarımla.

 

Beyhan BALABAN

Cumhuriyet’in KALEMİ