FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 25 Aralık 2021 311 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU Spor Kulübü Teknik Direktörü Gürses KILIÇ Basın Toplantısı Yaptı

TARSUS İDMAN YURDU Spor Kulübü Teknik Direktörü Gürses KILIÇ Basın Toplantısı Yaptı

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses KILIÇ; Tarsuslu Gazetecilerle Basın Toplantısı yaptı.

Basın toplantısı CANLI YAYINLA Sosyal Medyada geniş çapta yayınlandı.

Basın Toplantısı çok samimi bir ortamda daha önceki toplantılardan bam başka seviyeli havada geçti.

Basın Toplantısına Akkoza Gazetesi Muhabiri Mehmet AVCI, Tarsus Ekspres Gazetesi Muhabiri ve Yazarı Yakup BONCUK, Tarsus’un Sesi Gazetesi Spor Muhabiri ve Yazarı Uğur SANDAL, Kendi Blog Sayfasıyla Tarsus’u yazan Emine KUREN ve Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Cumhuriyet’in KALEMİ ve aynı zamanda Zirve Gazetesi Yazarı Beyhan BALABAN katıldılar.

Toplantıda tüm katılımcılar defalarca sorular sordu. Teknik Direktör Gürses KILIÇ çok net ifadelerle yanıtlar verdi. Tarsus’u çok iyi analiz eden Gürses KILIÇ Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Futbolcularının ve Alt Yapı Futbolcularının tespit ettiği tüm eksiklikleri masaya yatırdı. Katılımcılar tüm eksikliklerin uzun zamandır bilindiğini ve Tarsus’un makam sahibi devlet yetkilileriyle, belediyeyi, tüm kurum ve kuruluşları göreve çağırarak Tarsus İdman Yurduna destek verilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattılar.

Teknik Direktör Gürses KILIÇ; 26 Aralık’ta Sezonun 1. Yarısının biteceğini, sezon arasında kamp yapılacağını ve Sezonun 2. Yarısına hazırlıkta eksikliklerin kapatılması gerektiğini dile getirdi. Özellikle 4 veya 5 konumda futbolcu transferine çok ihtiyaç olduğunu, eğer transfer yapılmazsa Sezonun 2. Yarısında çok fazla başarı sağlamak için umutlanmamak gerektiğini belirtti.

Aynı zamanda Tarsus İdman Yurdu Futbolcularının son iki futbol sezonunda kulüp yönetimin 4 kez değişmesi sonucundan etkilenerek diğer kulüplerle Akademik Kamplar yapılmadığını, diğer kulüplerle turnuva maçları düzenlenmesi gerektiğini anlattı. Bunun üzerine Beyhan BALABAN; “Yaz sezonunda kamp yapılması gerekiyor, yaz sezonu kamp yapılacak mı?” sorusunu yöneltti. Gürses KILIÇ; “Benim anlaşmam bu sezon sonuna kadar. Fakat Tarsus İdman Yurdu Futbolcuları mutlaka çok kapsamlı bir yaz kampı yapmalıdır. Bölgedeki tüm takımlarla böyle bir yaz sezonu futbol kampı düzenlenerek, maçlar yapılırsa, önümüzdeki sezona futbolcularımız çok iyi hazırlanacaklardır” dedi.

Toplantıya katılan Gazeteciler, Kulüp Başkanı Harun Şahin KIRBIYIK’IN katıldığı daha önceki toplantılarda ortamı geren gazetecilerin durumundan çok uzak, seviyeli ve düzeyli sorularla basın toplantısını gerçekleştirdiler. Geçmişte ortamı geren, Tarsus Belediye Başkanıyla TİY Kulüp Başkanını birbirine karşı gerdiren sorular sorarak, siyaseti futbola karıştıran gazeteciler toplantıya katılmadılar. Ortaya şöyle bir sonuç çıktı. Demek ki, şimdiye kadar toplantılara kişisel menfaati için katılan onlarca gazeteci Kulüp Başkanı bu toplantıya katılmadığı için, Teknik Direktörün toplantısına gelmediklerinden her şey çok güzel geçiyor. Paranın olmadığı, samimiyetin ve sahiplenmenin karşılıksız olduğu her ortam; gerçekçi, ahlaklı, doğru ve iyi sonuçlar veren ortamlardır.

Toplantı sadece Teknik Direktör Gürses KILIÇ katılımıyla yapıldı. TİY’nun hiçbir yöneticisi iştirak etmedi. TİY Sosyal Medya sorumlusu Necmi DÜZENLİ’nin canlı video çekimi ve yukarıda adı geçen gazetecilerle yapıldı. Sonuç, toplantı çok daha anlamlı geçti ve gerçekler ortaya çok net serildi. TİY dışında hiçbir konu konuşulmadı, ortalık karışmadı…

       Toplantıdan çıkardığımız en önemli ve yapılması gereken sonuç; bir an önce Tarsus Halkını spor müsabakalarına katılımı sağlatacak ortak çalışmaları TÜM MÜLKİ AMİR KURUM ÇALIŞANLARININ üretmesi ve tüm MÜLKİ AMİRLERİN TİY’na nerede ne eksik varsa Teknik Direktörün yaptığı tüm tespitler ışığında eksiklikleri ACİL olarak gidermeleridir.

Tarsus İdman Yurdu şu saatlerde BUCASPOR’la sezonun 1. Yarısının son maçını oynuyor. TİY’na başarılar diler, 2. yarıda Teknik Direktör Gürses KILIÇ’ın eksiklerinin giderilmesini temenni eder, TİY’nun tüm personel ve kadrosuna başarılar dileriz.

Tarsus İnternet Gazetesi Spor Koordinatörlüğü