FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 3 Ekim 2022 423 Görüntüleme

Beyhan BALABAN Yazdı: Ticaret Borsası SEÇER’i Seçti

Ticaret Borsası SEÇER’i Seçti

Tarsus Ticaret Borsası Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 1 Ekim 2022 Pazar günü Tarsus Ticaret Borsası binasında gerçekleşen kurulda iki ayrı liste yarıştı. Tarsus’ta çok sevilen ve sayılan Ticaret Borsası Başkanlığını uzun yıllardır başarıyla sürdüren ve kendisi başkanlığı bırakmayana kadar karşısına hiç aday çıkmayan Murat KAYA görevi Ali SEÇER’e devretti.

Yılların başarılı Başkanı Murat KAYA, Ali SEÇER listesinde yer aldı. Listenin oluşmasını sağlayan Murat KAYA ve Ali SEÇER Ticaret Borsasının güvenoyu çoğunlukla alarak açık ara 154’e karşı 80 oy ile güven tazelediler.

Tarsus Ticaret Borsasının 255 Üyesi bulunuyor. Seçime 255 üyenin sadece 19 üyesi katılmadı. Seçime katılım sağlayan 236 üyeden 154 üye Ali SEÇER’e, 80 üye Hakkı EKİNCİOĞLU’na oy verdi. 2 üyenin oyu geçersiz sayıldı.

Ticaret Borsası üyelerinden 80 üyenin oyunu alan Hakkı EKİNCİOĞLU listesini Yunus KARA ile birlikte çıkarmıştı.

TARSUS TİCARET BORSASININ YENİ SEÇİLEN 14 MECLİS ÜYESİ

Tarsus Ticaret Borsasının yeni seçilen Meclis Üyeleri; Murat KAYA, Ali SEÇER, Kemal Süheyl BATMAZ, Ramazan BOZDAĞ, Nail UÇAK, Mustafa TEKE, Ömer ÖZCAN, Ayhan BAYRAM, Yücel GÜRBÜZ, Murat ÇAMAŞIRCI, Burak ŞENDAĞ, İlhan TİTİZ, Fatma TEMEL ve Süleyman MÜSNA’dan oluşuyor. Ticaret Borsamızın bir kadın meclis üyesi var. Yeni seçilen 14 Meclis Üyesi önümüzdeki günlerde yeni Tarsus Ticaret Borsası Başkanını (büyük ihtimalle Ali SEÇER seçilecek), Yeni Meclis Başkanını ve Yönetim Kurulunu belirleyecek.

TARSUS Ticaret Borsasında Ali SEÇER Dönemi Başladı

Seçim sonuçlarının Tarsus Basını önünde sandıklar açılarak Tarsus İlçe Seçim Kurulu Devlet Memurlarının açıklamasının ardından, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali SEÇER konuşmasında; “Ticaret Borsamıza ve Tarsus’a değer veren Borsamızın bu günlere gelmesinde büyük emeği olan başta Murat KAYA ve her bir üyemize tek tek teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Burada amacımız Tarsus’u en iyi yüksek seviyelere getirmek için temsil etmektir, başka makamlarımız yoktur. Bizler burada üyemiz olan herkesi temsil ediyoruz. Türkiye’nin sayılı Ticaret Borsalarından biri olan bu değerli yapımız, hepimizin ortak yuvasıdır. Bu anlayış dünde böyleydi, yarında böyle olacak. Seçimlerimize katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde hem Ticaret Borsamıza, hem de kadim kentimiz Tarsus’a en iyi şekilde hizmet edebilmek, artılar katabilmek adına çalışacağız. Seçimimiz başarıyla, dostluk ve kardeşlik ilişkisiyle ve huzurla gerçekleşmiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde, el ele vererek, fikirlerimizi ortaya koyarak, güzel işleri hayata geçireceğimizden kuşkum yok. Kimsenin de olmasın. Tarsus için, Tarsus’un geleceği için çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Ticaret Borsası olarak şimdiye kadar Tarsus’un hayatın her alanında kalkınması ve gelişmesi için emek verdik, vermeye devam edeceğiz. BURASI TÜM ÜYELERİMİZİN VE TARSUSLULARIN EVİDİR. Bu dünde böyleydi, yarında böyle olacak. Hep birlikte el ele vererek Tarsus’umuza değer katmaya devam edeceğiz. Herkese ve Tarsus Basınına teşekkür ediyorum…” dedi.

TARSUS İÇİN BİR EKOLDÜR Murat KAYA

Tarsus Ticaret Borsasının uzun yıllar Başkanlığını yapan ve Başkanlığı döneminde karşısına hiç aday çıkmayan başarılı Tarsus Ticaret Borsası Başkanı İş Adamı Murat KAYA; “Tarsus Ticaret Borsası olarak hepimiz biriz ve hepimiz bütünüz. Bundan böyle de aynı şekilde azimle çalışacağız. Tarsus Ticaret Borsası olarak, biriz ve beraberiz. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Diğer arkadaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi Tarsus Ticaret Borsasını daha iyi yerlere, daha yüksek refahta bir iş dünyası üyeleri haline getireceğiz. Dünden bugüne Ticaret Borsamızda çalışan tüm emektarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman ilkeli ve düzgün çalıştılar bizleri kamuoyunda gururlandırdılar. Tarsus Ticaret Borsasının tüm üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, beni görevimin başındayken daima desteklediler ve onur verdiler. Tarsus’a, Tarsuslulara, Tarsus Basınına çok teşekkür ediyorum. Daima yanımızda ve Borsamızın yanında oldular bizimle birlikte yürüdüler. Seçimlerin Tarsus Ticaret Borsamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm iş adamlarımıza işlerinde bereket, hayatlarında sağlık diliyorum. Tarsus’a teşekkürler. Tarsuslulara teşekkürler…” diyerek konuştu.

Tarsus için bir EKOL olan başarılı Başkan Murat KAYA’nın ne kadar çok sevildiği bir kez daha ispatlı şekilde kameralar karşısında yaşandı…

Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan ŞANLI ve Borsanın Personeline ayrı ayrı her iki aday ve üyeleri teşekkür ettiler. Borsa Personelinin çok sevildiği Tarsus Basınının ve Borsa Üyelerinin ilgisinden çok belliydi. Ticaret Borsamızın Personeline Hasan ŞANLI Önderliğinde başarılarının devamını diliyoruz.

Yeni seçilen, Ali SEÇER Başkanlığındaki Ticaret Borsamızın Meclisini kutluyor, başarılar diliyoruz.

Beyhan BALABAN

Tarsus İnternet Gazetesi