FLAŞ HABER:
Ana Sayfa SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 29 Mart 2022 232 Görüntüleme

TARSUS İNTERNET GAZETECİLERİ DERNEĞİMİZ; YASAL DENETİMİ BAŞARIYLA ATLATMIŞTIR

TARSUS İNTERNET GAZETECİLERİ DERNEĞİMİZ; YASAL DENETİMİ BAŞARIYLA ATLATMIŞTIR
28 Mart 2022’de Tarsus İnternet Gazetecileri Derneğimiz; Sivil Toplum Örgütleri Dernekler Masası Yetkilisi ve Tarsus Maliye Yetkilisi tarafından yapılan denetimden başarıyla geçmiştir.
Sivil Toplum Örgütleri Sorumlusu Dernek Denetleme Görevlisi Ebubekir KARAHAN ve Tarsus Maliyesi Memuru Dernek Denetleme Görevlisi Muhittin ŞENOL’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Derneğimiz denetlemede; Dernek Denetim Kurulu Başkanı Mehmet OKSAL, Dernek Üst Kurul Temsilcimiz Celal TEZEL ve Dernek Başkanı Beyhan BALABAN tarafından temsil edilmiştir. Açık alanda bahar havasında gerçekleştirdiğimiz denetim günümüz, sohbet ortamında ve yetkililerden yeni bilgiler edinerek çalıştığımız çok güzel bir gün oldu.
Dernekler gönül işidir. Gönüllü çalışarak, kişisel çıkarlarla değil de toplum amaçlı mücadele eden tüm derneklerimizde emek verenlerine, gönüllülük yoldaşlığında birleşenlere selam olsun.
TÜM Emekçi dernek gönüllülerine, okurlarımıza, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza sağlıklı uzun yaşam diler, başarılar temenni ederim.
Sevgi ve Saygılarımla
Beyhan BALABAN
Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı