FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Seyhan İPEKOĞLU 12 Haziran 2021 338 Görüntüleme

TARSUS EMEKLİ EVİ ÜYELERİ TARSUS GENÇLİK MERKEZİNDE

TARSUS EMEKLİ EVİ ÜYELERİ

TARSUS GENÇLİK MERKEZİNDE

Mersin  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus Emekli Evi üyesi emekliler, Tarsus Gençlik Kampı’nda kendileri için özel olarak hazırlanan programda mutlu bir gün geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin emeklilerin  zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmeleri için hizmete açtığı ‘Emekli Evlerine’ ilgi her geçen gün artıyor. Mersin merkez ve Tarsus Kültür Park içerisinde faaliyet gösteren “Emekli Evlerine” üye vatandaşlara yönelik sosyal etkinliklerde düzenleniyor.

Pandemi dolayısıyla 25’er kişilik gruplar halinde ağırlanan emeklilere Gençlik Kampı’nda yemek ikram edildi. Kampın doğal ortamında hijyen kurallarına azami özen gösterilerek gerçekleştirilen etkinlikte, misafirleri Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yöneticilerinden  Eğitim Hizmetleri müdürü Ozan  Soydan  ve Tarsus Emekli Evi sorumlusu Esra  Çevikaslan  ile görevlileri yalnız bırakmadı.

Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen ve emeklilerin katıldığı  etkinlik kapsamında Gazeteci-Yazar Mirza Turgut  Mersin  ve Tarsus tarihi üzerine  söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşinin  ardından, emeklilere kamp gezdirilip, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verildi.

Ayrıca Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan saz ekibi, başta sanat musikisi olmak üzere, birçok eseri seslendirdi. Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yöneticilerinden Ozan  Soydan da diğer müzisyenlerle birlikte sazı ile türküler söyleyerek etkinliğe renk kattı.

Tarsus Şairler  ve Yazarlar Derneği üyelerinden  Şair İmam Özel ve Mecit Gür de şiir okudu. TAŞYAD üyesi emekli şairlerden Ali Öz ev Yakup Boncuk etkinliğe katıldılar.

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanım Vahap SEÇER’E TEŞEKKÜRLER

Emekliler  “Büyükşehir Belediyesi Emekli Evleri, biz emekliler açısından çok güzel. Herkesi emekli evine üye olmaları için tavsiyelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın halk için yapmış olduğu sosyal faaliyetleri takdir ediyoruz” dediler.

Güzel bir etkinlikti. Bu imkanı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum.

 

Seyhan İPEKOĞLU

Çukurova’ya TERCUMAN Gazetesi Sahibi

TARİGDER Başkan Yardımcısı

İlginizi çekebilir

RAMAZAN AYINDA YARDIM

RAMAZAN AYINDA YARDIM