FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Seyhan İPEKOĞLU 28 Aralık 2021 361 Görüntüleme

KURTULUŞ BAYRAMINA  KATKI VERENLER

KURTULUŞ BAYRAMINA  KATKI VERENLER

Tam 100 yıl oldu..

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutladık

Bir asra varan sürede hep geçmişimize dualar ettik, bu vatan için hayatını feda edenleri rahmetle ve minnetle andık.

 Bu özel ve güzel günde, milletvekillerimiz de Tarsus Halkı olarak bizleri yalnız bırakmadı. Milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, Cumhur Ali Taşkın,  Alpay Antmen, Baki Şimşek, Behiç Çelik gibi milletvekillerine, siyasi parti temsilcilerine, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, STK Başkan ve Üyelerine, Halkımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

..

Bu törenlerde dikkatimi çeken önemli bir özellik ve güzellik..

Türkiye genelinde 8 değişik kentten  sayıları 200’ü geçen Kuvayi Milliyeciler Tarsus’a gelerek 100. yılımıza ortak oldular ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar.

..

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BÜYÜK KATKISI

Bu arada Mersin Büyükşehir Belediyesi de Tarsus’un Kurtuluş Etkinliklerine büyük katkıda bulundu. Geçen Cuma günü öncesi kurulan geçici Kültür Merkezi içinde Tarsus’a değer katanlar  bir bir söyleşiye katıldılar. Bizleri çok güzel bilgilendirdiler.

Başkan Vahap Seçer de açılış için  geçtiğimiz 25 Aralık 2021 günü kentimize gelerek 3 sürecek etkinliğin açılışı yaptı ve bizleri yalnız bırakmadı.Tarsus ve Mersin’in Kurtuluş Bayramı öncesi ve sonrası güzel fotoğraflar sergilendi. Tarsus Cumhuriyet meydanında Mersin Büyükşehir tarafından 3 günlüğüne kurulan geçici  Kültür Merkezindeki eserleri bugün ve yarın da gidip görün.

Ben Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutlamalarına katılan, etkinliklere emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.

 

Seyhan İPEKOĞLU

Çukurova’ya Tercüman Gazetesi Sahibi

TARİGDER Başkan Yardımcısı 

İlginizi çekebilir

RAMAZAN AYINDA YARDIM

RAMAZAN AYINDA YARDIM