FLAŞ HABER:
Ana Sayfa EĞİTİM-TİYATRO-EDEBİYAT-ŞİİR-MÜZİK, GÜNDEM, YEREL GÜNDEM 15 Ocak 2022 234 Görüntüleme

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN, ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN BOZDOĞAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi’nin her yaştan vatandaşa yönelik, Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür alanında bireylerin becerilerinin gelişmesine katkı sunan, bünyesinde gitar, resim, bağlama, el sanatları, tiyatro başta olmak üzere birçok kursun verildiği Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür akademisinde ilköğretim okul öğrencileri ile buluştu. Başkan Bozdoğan Kerime Özkul İlköğretim Okulu öğrencilerle bir araya gelerek, çocukların gelişime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen tanıtım eğitimleri ile heyecanlarına ortak oldu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sıkça dile getirdiği, Eğiten, Üreten, Sağlıklı, Kültürlü Tarsus sözüne uygun olarak faaliyetini sürdüren Tarsus Belediyesi Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi’nde İlköğretim Okulunda öğrenim gören çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlamak ve akademide gerçekleştirilen ücretsiz kurslara teşvik etmek amacıyla buluşma etkinliği düzenlendi. 9 ile 15 yaş arasında 200 öğrencinin katılım sağladığı etkinlikte öğrenciler, akademide verilen müzik, el sanatları, seramik ve drama kurslarına eğitmenler gözetiminde katılım sağladı. Başkan Bozdoğan, ders esnasında öğrencilerle bir araya gelerek heyecanlarına ortak oldu.

‘’AKADEMİMİZDE HER YAŞTAN VATANDAŞIMIZA YÖNELİK KURSLAR BULUNUYOR’’

Çocukların gelişim sağlamasında ve sosyalleşmesinde önemli bir rol üstlenen kurslara değinen Başkan Bozdoğan, ‘’ Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür akademimiz açıldığı günden bu yana binlerce yurttaşa ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bünyesinde birçok kursu barındıran akademimizde her yaştan vatandaşlarımıza eğitimler veriyoruz. Bugün öğrencilerimizle beraber gerçekleştirilen kurslara katılım sağladım. Çocuklarımız enstrüman çaldılar, el emekleriyle seramik boyadılar, drama oyunlarına katılım sağladılar. Çocuklarımızın hayal güçlerine katkı sağlamak her zaman ilk hedefimiz olmuştur. Hayattaki en önemli şey hayaldir. Hayallerimiz ne kadar güçlenirse bizlerde aldığımız eğitimlerde başarıya özellikle akıl yoluyla mantık yoluyla daha çabuk ulaşırız. Bizler sizleri çok seviyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa kemal Atatürk’ün dediği gibi bizim geleceğimiz çocuklardır ve bu ülkenin onlar gibi bilen, gören, öğrenen, anlayan ve işiten bir nesile ihtiyacı var. Önemli olan her şeyin en iyisini en iyilerden öğrenmek ve en iyi yapmaya çalışmaktır. Kurslarımız ücretsiz olarak eğitimlerime devam ediyor herkesi hayal güçleriyle eğitimlerimize ortak olmaya davet ediyorum. ‘’ diye konuştu.

‘’ÇOCUKLARIMIZIN HAYAL DÜNYASINI GELİŞTİREBİLMEK ADINA ÇOK GÜZEL BİR GÜNE ORTAK OLUYORUZ’’

Kursa öğrencileri ile ziyarete gelen Kerime Özkul İlköğretim Okulu Müdürü Gürsel Turhan’’ Uzakları yakın edebilme adına, çocuklarımızın hayal dünyasını geliştirebilmek adına çok güzel bir güne ortak oluyoruz. Öğrencilerimiz Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi’nde birçok kursa katılım sağladı. Onların yüzündeki gülümseme her şeye değerdir. Bize bu imkânı veren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. ‘’diye konuştu.

Tarsus Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü