FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 9 Haziran 2021 255 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 8 HAZİRAN 2021!de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

8 HAZİRAN 2021!de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

 BAŞKAN VEYİS AVCI, BAĞCILARI UYARDI ‘ÜZÜMÜ ERKEN HASAT ETMEYİN” 

 Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, bağcıları uyardı ve ürünü erken hasat etmemelerini istedi.
…………..OOO…………

TARSUS’TA YAVRU MAYMUN “NİSAN” DOĞAL ORTAMINA ALIŞTIRILIYOR

 Tarsus Doğa Parkı’nda doğan maymunu annesi reddetti. Ancak annesi reddedince kuvözde büyütülen babun maymunu “Nisan”, veterinerler tarafından doğal ortamına alıştırılmaya çalışılıyor.

………..OOO…………

KADINLARA MEME KANSERİ ANLATILIYOR

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Kurtçukuru mahallesinde düzenlenen etkinlikte kadınlarımıza meme kanserinde erken teşhis ve kontrollerin önemi ve stresle başa çıkma yöntemleri konusunda bilgilendirme çalışması yapıldı. Daha sağlıklı ve daha bilinçli bir toplum yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz.

…………OOO……….

AKADEMİDE ÇOCUKLARA EĞİTİM KURSLARI YENİDEN BAŞLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN’ın Önemle Kurduğu  Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi’nde  Çocuklara Eğitim Kursları Yeniden Başladı

Başvuru ve kayıt için arayınız
Tel: 0535 714 42 58

………….ooo……..…

TİY STORE HAZIR

TİY Store çok yakında siz değerli taraftarlarımız ve Tarsus halkıyla buluşuyor. Tarsus İdman Yurdu lisanslı ürünleri taraftarlar derneği alt katında ki mağazamızda satışta olacak. Açılış Cuma günü yapılacak.

…………OOO……….

TOHUM- ÜRÜN TAKASI

Tarsus Belediyesi  Çiftçimizin tarlasında kalan mahsülü Ata Tohumu ile takas ederek dar gelirli vatandaşlara Halk Marketler üzerinden ücretsiz ulaştırdı.

…………….ooo…………..

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’YA ZİYARETLER

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu çeşitli kurum ve kuruluşlar ziyaret ediyor. Bu kapsamda dün, Tarsus Türk Telekom Ticari Faaliyetler Yöneticisi Hüseyin Yücel ve Saha Operasyonları Yöneticisi Mahmut ÖZDEN Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu makamında ziyaret etti.

…………….ooo…………..

JANDARMA HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRDİ

Tarsus’ta  Jandarma ekipleri uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir  ekimine yönelik yaptığı araştırmalar neticesinde; Tarsus ilçesi Arıklı Mahallesinde (1) şahsın evinin çatı kısmında ve bahçesinde uyuşturucu elde etmek amacıyla kenevir bitkisi ektiğini tespit etti.

…………OOO………

BAŞHEKİME ZİYARETLER

Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Sayın Sadık Emre Direk’i 1 nolu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Sayın Mahmut ŞAHİN Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Kaplan KİLTAŞ Biriketçiler ve Mermerciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Erdal TURGUT’la Ziyaret etti..

…………OOO………

ÖZER ALP ‘’KİMSE KAOS ORTAMI YARATMASIN’’

  1. Lig ekiplerinden  Tarsus İdman Yurdu Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Özer Alp,  kaos ortamı yaratmanın kimseye fayda sağlamayacağını belirterek, şampiyonluk yolunda STK ve Tarsus halkını manevi olarak takımlarına destek vermeye davet etti.

………..ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  48.255 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 48.255 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi