FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 5 Eylül 2021 331 Görüntüleme

TİY 2021-2022 Futbol Sezonunun İLK Maçında Konya’dan 1 Puanla Döndü

TARSUS İDMAN YURDU Sezona ORTA HALLİ Başladı

Şehrimizin Güzide Futbol Takımı Tarsus İdman Yurdu; 2021-2022 Futbol Sezonunu Konya Spor ile açtı. 5 Eylül 2021’de Konya Selçuk Üniversitesi Stadyumunda Konya Spor ile ilk maçına çıkan TİY, Konya’dan 1 PUANLA döndü.

TİY 2021-2022 Futbol Sezonunun ilk maçını oynamak üzere, Teknik Direktör Ergün PENBE öncülüğünde, yardımcı Hocalar ve 21 Futbolcu kadrosuyla Konya Spor karşısında yerini aldı.

TİY-Konyaspor Futbol karşılaşmasını Orta Hakemlikte Ahmet ECEVİT, Yardımcı Hakemlikte Muhammed Sait Emre ALAGÖZ ve Oğuzhan KOCAÇOBAN yönettiler.

TİY-Konyaspor futbol karşılaşması 0-0 berabere bitti. Cumhuriyetle yaşıt olan TİY sezona yenik başlamasa da istenilen galip olma başarısını gösteremedi.

       Tarsus Halkının; TİY Futbol Takımı, Tarsus Belediye Başkanı ve TİY Futbol Kulübü Yöneticileri ve Başkanından tek isteği 2023 yılında 1. Futbol Ligine TİY’nun 100. Yaşında çıkabilmesidir. Bu nedenle Cumhuriyet tarihi açısından önem arz eden 2023 Futbol Sezonu sonuna kadar 1. Lige çıkmak ve ŞAMPİYONLUĞU 100. Yaşta yakalayabilmek için herkesin sadece TİY’nu ve TARSUS’U düşünmesi gerekiyor. TARSUSLULAR TİY’nun ŞAMPİYON olmasını istiyor. Bunun dışındaki hiç konu, hiçbir BOŞ SÖYLEM, BOŞ LAFLAR ve İÇİ BOŞ YAZILAR Tarsusluyu ilgilendirmiyor. Sonuç olarak TİY’nun ŞAMPİYON olabilmesi konusunda sorumluluk duyması gereken her kim varsa, hangi kurumlar varsa veya yetkililer varsa üzerlerine düşeni sonuna kadar yapmalıdır…

TİY Futbol Takımına 2021-2022 Futbol Sezonunda Başarılar Dileriz.