FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 5 Eylül 2021 345 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU Sezonun İlk Maçı İçin KONYA’ya Hareket Etti

SAKATLIKTAN UZAK, BAŞARILI VE SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN…

TAKIMIMIZ TARSUS İDMAN YURDU SEZONUN İLK MAÇI İÇİN KONYA’YA HAREKET ETTİ

Kulüp Başkanımız Şahin Karabıyık’ın verdiği destekle mevkilerinde en başarılı futbolcuları transfer ederek şampiyonluk parolası ile yola koyulan takımımız 2021-2022 futbol sezonun ilk maçı için sabah saatlerinde Konya’ya hareket etti.

Konya’da, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda 5.09.2021 bugün saat 16.00’da Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşılaşacak olan takımız teknik direktörümüz Ergün Penbe, yardımcı hocalar ve 21 kişiden oluşan futbolcu kadrosu ile sahada 3 puan arayacak. Azat ve kaleci Barış dışında eksiğinin bulunmadığı takımımız alacağı galibiyet ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Karşılaşmayı orta hakem Ahmet Ecevit yönetecek, yardımcı hakemlikleri ise Muhammed Sait Emre Alagöz ve Oğuzhan Kocaçoban yapacaklar. Takım kafilemize Kulüp Başkan Yardımcıları Cumali Kırbıyık, Salih Erdoğan ve Kulüp Müdürü Murat Pancaroğlu eşlik ediyor. Diğer yöneticiler ise  stadyumdaki yerlerini alarak takımımıza destek verecekler.

Sezonun ilk karşılaşmasında sevinen tarafın biz olmamız temennisi ile futbolcularımıza sakatlıktan uzak bir sezon ve başarılar diliyoruz.

Tolunay DUMAN

Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü