FLAŞ HABER:
Ana Sayfa ETKİNLİKLER, GÜNDEM, SPOR HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 12 Haziran 2021 313 Görüntüleme

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şahin Harun KIRBIYIK ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN TİY Store’nin Açılışını Gerçekleştirdiler

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şahin Harun KIRBIYIK ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN TİY Store’nin Açılışını Gerçekleştirdiler

TİY Store Satış Kamyonu Açılışı

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İş Adamı Şahin Harun KIRBIYIK; Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübünde TAHTA yükseltme borçlarını ve transfer borçlarını ödeyip, Kulübün tesislerini ve kulüp binasını yeniledikten sonra Tarsus Halkının özlemle beklediği TİY Store Satış Kamyonunu hazırlayıp hizmete açtı.

TİY’nun yeni futbolcu sezon transferlerini de gerçekleştiren KIRBIYIK; hiçbir olumsuz düşünce ve söylemlere takılmadan, TİY için elinden geleni yapıyor ve daha fazlasını yapmaya çalışıyor.

Şahin Harun KIRBIYIK; TİY Teknik Direktörü Galatasaray’ın eski başarılı futbolcusu Ergün PENBE ile yeniden anlaşarak uyum ve birliktelikle gelecek sezona büyük umutlarla hazırlanıyorlar.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN ile birlikte uyumlu çalışmalar yürüten Şahin Harun KIRBIYIK Tarsus Halkının günden güne gönlünü kazanıyor.

Önümüzdeki sezon olmazsa, TİY’nun kuruluşu olan 1923 Cumhuriyet Devletimizin 100. Yaşı 2023’te mutlaka şampiyonluk sözü veren KIRBIYIK; Tarsus’ta her kesim insanın, spor camiasının, TİY taraftarlarının ve gençliğinin, yerel basının, yetkililerin, kurumların vb. güvenini kazanarak yolunda devam ediyor.

Tarsus Cumhuriyet Alanına kurulan TİY Store Satış Kamyonu, satışlarına Cumhuriyet Alanında kurulduğu yerde devam edecek.

TİY Store Satış Kamyonu açılışına; TİY Onursal Başkanı, eski Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ da katılarak konuşma yaptı.

TİY Onursal Başkanı Burhanettin KOCAMAZ’a geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı Şahin Harun KIRBIYIK; TİY adına “Teşekkür Plaketi” verdi.

Açılış özellikle gençliğin yoğun katılımıyla gerçekleşti. TİY taraftarları ve taraftar dernekleri her zaman olduğu gibi güne renk kattılar sloganlarla umut ve heyecan verdiler.

Açılışın ardından Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Gençlik Konseriyle etkinlik devam etti.

TİY Sporcularına, TİY Teknik Direktörü Ergün PENBE’ye, TİY Kulüp Başkanı Şahin Harun KIRBIYIK ve TİY Personeline başarılarının devamını diliyoruz.

 

Haber-Yorum:

Beyhan BALABAN

Tarsus İnternet Gazetesi Sahibi

Genel Yayın Yönetmeni