FLAŞ HABER:
Ana Sayfa EKONOMİ-TİCARET, ETKİNLİKLER, GÜNDEM, Kutlamalar, YEREL GÜNDEM 12 Haziran 2021 262 Görüntüleme

ŞAFAK’TAN DOĞAN GÜZELLİK Ebru Hanım EVLENDİ & USLAN ve ZORBAKIR Aileleri Evlatlarını Evlendirdi

ŞAFAK’TAN DOĞAN GÜZELLİK Ebru Hanım EVLENDİ

       USLAN ve ZORBAKIR Aileleri Evlatlarını Evlendirdi

       Tarsus’un bilinen Şafak Pastanesi sahipleri USLAN Kardeşler çiçek gibi açan evlatlarını bir bir evlendiriyorlar. Tarsus tarihine renk katan yerli esnaflarımız, ustalarımız dönemlerini bir bir genç kuşaklara bırakma yoluna gidiler. Daha dün ŞAFAK adını verdikleri pastane, evlatlarıyla çiçeklendi. Bugün çiçekler gül oldu ve bir bir kuş olup yeni şafaklara doğru kendi kuracakları hayatlara uçuyorlar.  Hem sevincin hem hüznün olduğu hayatlarımız, evlatlarımızla hem renkleniyor, hem değişiyor. Zaman her zamanki gibi değişimiyle biz insanlara yön veriyor…

Tarsus’un tanınmış esnafları USLAN KARDEŞLERİN işlettiği ŞAFAK Pastanesi Sahiplerinden Vedat USLAN ve Sevgili Eşi Seher USLAN kızları Ebru USLAN’ın düğününde çok mutluydular.

Vedat ve Seher USLAN çiftinin kızları Ebru, düğününde pastanenin adını alan ŞAFAK’tan aileye doğan bir prenses gibiydi…

Ebru USLAN İbrahim Soner ZORBAKIR ile 11 Haziran 2021 akşamı Tarsus Yıldırımlar Park Açık Hava Düğün Salonunda törenle nikahları kıyılarak evliliğe ilk adımı attılar. Her şafakla doğan günle evlatlarımıza dilediğimiz dualar evlatlarımız için daima güzellikler getirsin. Ebru ve İbrahim Soner ZORBAKIR Çiftine hayatları boyunca; sağlıklı, bereketli, mutlu ve uzun ömür diliyoruz.

Damat İbrahim Soner ZORBAKIR’ın Annesi Rabia ZORBAKIR ve Babası Ali ZORBAKIR Aile eşraflarıyla birlikte düğüne yöresel halaylarla ve oyunlarıyla renk kattılar.

Damadın Halası Serap ZORBAKIR ve Amcası Levent ZORBAKIR misafirlere gösterdikleri ilgi ve yöresel halaylarla gençleri coşturdular. USLAN ve ZORBAKIR Aileleri çevrelerine çok güzel bir düğün anısı yaşattılar…

Şafak Pastanesinin daimi emektarları Gelinin Amcaları; Tuncay, Yalçın ve Alican USLAN Kardeşler Aileleriyle birlikte, yeğenlerinin düğününde çok gururlu ve mutluydular.

USLAN Kardeşlerin yakın arkadaşları; Uğur UYAR, Nevzat ÇİÇEKÇİ, Halil SAÇIKARA, Ali GÜNEŞLİ, Fatih AKTAŞ, Emin Danyal GÜR, Doğan Can SAÇIKARA ve Beyhan BALABAN düğünde dostluklarını gösterdiler.

ŞAFAK PASTANESİNİN en önemli özelliği, kurulduğu günden bu güne 4 erkek kardeşin canla başla ve hiç ayrılmadan birliktelikle çalıştırdıkları iş yeri olmasıdır. Kardeş dayanışmasının, kardeş paylaşımının toplumda en güzel ve onurlu örneğini USLAN Kardeşler uzun yıllardır canlı olarak Tarsus Halkına göstermiş durumda. Bu başarılarından dolayı Tuncay, Vedat, Yalçın ve Alican USLAN Kardeşleri toplumun değer yargılarına gösterdikleri saygınlık ve kardeşlik ilişkilerine örnek oldukları için ayrıca kutluyoruz.

Ebru ve İbrahim Soner ZORBAKIR Çiftine Mutluluklar Dileriz.

 

Haber-Yorum: Beyhan BALABAN

Tarsus İnternet Gazetesi Sahibi

Genel Yayın Yönetmeni