FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Uğur UYAR 4 Nisan 2022 322 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU Son 7 Maçta 7 Galibiyet Aldı

TARSUS İDMAN YURDU Son 7 Maçta 7 Galibiyet Aldı

Şehrimizin CUMHURİYETLE yaşıt futbol takımı Tarsus İdman Yurdu Spor, 3 Nisan 2022’de Tarsus Şehir Stadyumunda Kırklareli Spor ile karşılaştı. Karşılaşmayı TİY 2-1 kazandı.

Son 8 maçta 1 beraberlik 7 galibiyet kazanan şehrimizin futbol kulübü Play-Off’a kalma mücadelesi veriyor.

7 Maçta 7 Galibiyetle, dün oynanan Kırklareli Spor karşılaşmasından sonra Tarsus Halkımızın dilinde UĞURLU söylemlerle konuşulan TİY, eskiden olduğu şehrimize yeniden hareket ve heyecan getirdi. Şehir Stadımız dolup taştı. Yüzlerce insan tribünler dolduğu için stada alınamadı. Stada yer olmadığı için alınamayan Tarsuslular üzgün ve duygusal anlar yaşadı.

       Kırklareli Sporu 2-1 mağlup ettiği maçta; Kırklareli 1. Yarıyı Enes KARAKUŞ ile 1-0 galip kapattı. 2. Yarıda TİY Spor Alperen PAK ve Niyazi Batuhan SALMAN ile maçı 2-1 galip kapattı.

Tarsus Protokolünün izlediği maçta, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN TİY Kulüp Başkanı Ali İLK ile birlikte maçı sonuna kadar izlediler. 1. Yarı bittiğinde Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN’ın futbolcuları ziyaret etmesi gözlerden kaçmadı…

Başta TİY Futbolcularımıza, Personele, TİY Sportif Direktörü Armağan YAPICI ve Ramazan ÇAKTUR, Birol EROL, Sinan ATUM, Cem GÖKAYAZ, Rıza ALTINTAŞ Hocalarımıza, Kulüp Başkanı Ali İLK ve Yönetimine, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN’a bizlere bu güzel mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Futbolseverlerce gözler, bir süre önce TİY Kulüp Başkanlığından istifa eden, TİY’na maddi katkılar veren Tarsuslu İş Adamı Harun Şahin KIRBIYIK’ı aradı. İşleri dolayısıyla Antalya’dan gelemeyen Harun Şahin KIRBIYIK, TİY’nu yakından takip edip, başarılar dilemeye devam ediyor.

Play-Off’a çıkma mücadelesinde gurubunda 5. Sırada olan Kırklareli Sporu yenmesi, TİY’na büyük avantaj sağladı. Zira TİY Kırklareli Sporun hemen sonrasına 6. Sıradaydı. Şimdi daha üst sıralara çıkan TİY’nun Play-Off’a çıkma şansı arttı.

Tarsus İdman Yurdu (TİY) Spora başarılarının devamını diler. Play-Off’a çıkmasını temenni ederiz.

Uğur UYAR

Tarsus İnternet Gazetesi Spor Koordinatörü