FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, YEREL GÜNDEM 27 Mayıs 2021 241 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ YOL YAPIM ve ONARIM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

TARSUS BELEDİYESİ YOL YAPIM ve ONARIM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

Tarsus Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tarsus Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Öğretmenler ve Anıt Mahallelerinde çalışmaların büyük bir kısmını tamamlarken, Şehitishak Mahallesinde bozuk sokak yollarının onarımı için çalışmalara hız verildi. Yapılan çalışmada bazı sokaklarda bozuk parkeler sökülürken zemin tesviyesi ile yollar asfalta serilmesine hazır hale getiriliyor.

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN’ın “Kalpten Kalbe Yol Yapıyoruz” sözünden hareketle çalışmalar yürüten ekiple,r sokaklardan söktükleri parkeleri ayrıştırma merkezine sevk edip burada deforme olmayanları seçerek, parke ihtiyacı bulunan yollara yeniden döşüyorlar.

Tarsus Belediyesi’nin Pandemi sürecindeki çekilen tüm sıkıntılara ve aksaklıklara rağmen belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak için gecelerini gündüzlerine katarak planlamalar yaptıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetleri ihtiyaç önceliğine göre bir bir hayata geçireceğiz, dedi.

Tarsus Belediyesi’nin Pandemi sürecindeki çekilen tüm sıkıntılara ve aksaklıklara rağmen belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak için gecelerini gündüzlerine katarak planlamalar yaptıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetleri ihtiyaç önceliğine göre bir bir hayata geçireceğiz” dedi.