FLAŞ HABER:
Ana Sayfa ETKİNLİKLER, GÜNDEM 24 Nisan 2021 295 Görüntüleme

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI Tarsus Belediye Başkanı BOZDOĞAN’IN Devlet Kurum Amirleriyle Uyumu Gözlerden Kaçmıyor. Kaymakam Kadir Sertel OTÇU ve Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN Çok UYUMLU İşler Yapıyorlar

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI

Tarsus Belediye Başkanı BOZDOĞAN’IN Devlet Kurum Amirleriyle Uyumu Gözlerden Kaçmıyor. Kaymakam Kadir Sertel OTÇU ve Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN Çok UYUMLU İşler Yapıyorlar

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi törene katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇI, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN ve kentin protokol üyeleriyle uyum içinde katıldılar. Kaymakam ve Belediye Başkanı TARSUS için tüm çalışmalarda uyumlu işler yaparak Tarsus halkının takdirini topluyor.

Törenin ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına FİDAN DİKİMİ yapıldı.

Günün anlam ve önemine yönelik bir mesaj yayınlayan Başkan Bozdoğan, Türkiye’de çocukların cinsel istismara karşı korunmasına yönelik Lanzarote Sözleşmesi’ni imzalayan ilk İlçe belediyesi olduklarını ifade etti.

BOZDOĞAN; “ÇOCUK DOSTU BİR KENT OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ” dedi.

Başkan Bozdoğan; “Tarsus Belediyesi olarak bugüne kadar çocuklarla ilgili bir dizi proje ve çalışma yaptık. Yaptığımız bu çalışmalardan bahsedecek olursak; Tarsus Belediyesi olarak çocuk hakları ve çocuk gelişimi konusunda hassasiyet göstermekle beraber, çocuklarımızın kişisel ve zihinsel gelişimine yönelik çalışma ve projeler de üretiyoruz. çocuk haklarıyla ilgili çocukların anlayabileceği bir üslupla “Karikatürlerle çocuk Hakları Sözleşmesi” kitabını da hazırlayıp şehrimizdeki tüm çocuklara dağıtımını gerçekleştirdik. Bu vesileyle çocukların da kendi haklarını bilmelerini sağladık. Ayrıca Kırsal alanlarda okul öncesi eğitimi ve okul adaptasyon sürecinin öğrenimi ile ilgili eğitim alamayan dezavantajlı çocuklarımız ve velileri için “Köyüm uzakta öğretmenim yanımda” projemizi geliştirerek bu proje kapsamında köylerimize gidip çocuklarımızı eğitim hayatı ve okulla tanıştırma etkinliği yapıyoruz. Ayrıca velilerine de çocuk psikolojisi ile ilgili seminerler vererek çocuklarımızın daha anlayışlı bir ortamda büyümelerini sağlıyoruz” dedi.

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.