FLAŞ HABER:

Merve YILMAZ ve Ozan KARABULUT EVLENDİLER

Merve YILMAZ ve Ozan KARABULUT EVLENDİLER

Tarsus’un GÜLDÜREN ÇOCUĞU büyüdü, genç oldu ve mürüvvetini gördük, GÜLDÜREN Tiyatrocumuz Ozan KARABULUT ile Tarsus’un SEVİMLİ KIZIMIZ Mühendis Merve YILMAZ evlendiler. Düğün boyunca güler yüzü ve güldüren heyecanlı hareketleri, oyunlarıyla dostlarını mutlu eden Ozan KARABULUT, kendisi gibi güler yüzlü gelinimiz Merve YILMAZ ile mutluluğunu gece boyunca düğüne katılan herkesle paylaştı, herkesi bir o kadar daha mutlu etti, mutluluk dağıttı…

Tarsuslu iş adamı ve Tarsus’un tarih, sanat, kültür temsilcilerinden Remzi KARABULUT ile Fatma Nur KARABULUT’un her zaman gülen, güldüren oğulları Ozan, yine Tarsus’un çok sevilen geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz merhum Doğan YILMAZ ile Nalan YILMAZ’ın biricik kızları Merve ile hayatını birleştirdi.

Gelinin biricik erkek kardeşi Mühendis Mert YILMAZ ablası Merve YILMAZ KARABULUT ile duygulu anlar yaşadılar…

 

Gelinin annesi Nalan YILMAZ düğünde hem anne hem babalık görevini yaptı. Nalan Hanımı yalnız bırakmayan yakınları birlikte düğünde eşlik ettiler.

Damadın dayıları, Mustafa GÜR, Alper GÜR, Kaan GÜR, Hakan GÜR Aileleriyle birlikte düğüne eşlik ettiler.

 

Tarsus Barajı Koruluğu TOY Bahçesinde nikâhları kıyılarak aynı mekânda devam eden düğüne; damadın babasının kadim dostu ve tiyatro sever Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk BOZDOĞAN katıldı.

 

Gelin Hanımın Dayısı, Tarsus’ta binlerin üzerinde öğrenci yetiştiren, çok sevilen sayılan Türkçe Öğretmenimiz Bülent Ufuk ÇAĞLAR düğüne ailesi ve dostlarıyla katıldı.

 

Damadın uzaktan gelen Halalarından; İstanbul’dan ARTUĞ Ailesi, Erzurum’dan AYDOĞAN Ailesi, Kayseri’den TOPTAĞ Ailesi düğüne eşlik ettiler.

Damadın Amcaları, Fevzi KARABULUT ve Yavuz KARABULUT güldüren yeğenleri Ozan’ın düğününe katılan tüm misafirlerini ilgilenerek ağırladılar.

Silifke Taşucu’ndan düğüne katılan güldüren çocuğumuz damadın çocukluğunu bilen damadın annesinin arkadaşı Melahat KILIÇ düğünde mutluluktan çok duygusal anlar yaşadı.

 

Tarsus Belediyesi ekiplerinden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nihat ÇAPAR ve Ekibi, Tarsus Belediyesi Tiyatro Ekibi Arkadaşları Ozan KARABULUT’u bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Düğüne renk kattılar.

Damadın İstanbul’dan düğüne katılan arkadaşları; Emre MOLİNA(Tiyatro Oyuncusu), Mert Efe GÜNAYDIN (Tiyatro Oyuncusu), Tunahan YILMAZ (Event Manager) Kübra MARANGOZ AKPINAR ile Alper Kağan AKPINAR (Mühendis Çift) Tarsuslu arkadaşlarıyla düğünde buluştular.

Tarsus’tan damadın ve gelinin arkadaşları;  Hazal Narin KARACAOĞLAN ile Emre Can KARACAOĞLAN (Psikolog-Kaptan Çift), Melisa ÖKTEN (İKTİSAT), Melike MANGA BENLİ ile Şevki BENLİ (Psikolog-Mühendis Çift), Nazmiye DEMİRTAŞ AVCI ile Ahmet AVCI (Öğretmen Çift), Ömer TEMEL (Mühendis), Merter İÇELLİ (İş Adamı) ve Utku ÖZEN (Mühendis) düğünde damadı ve gelini yalnız bırakmadılar…

 

Hayatlarını birleştiren Tarsus’ta iftihar ettiğimiz gençlerimizden Merve ve Ozan’a ömür boyu birlikte; sağlıklı, bereketli, mutlu, başarılı, huzurlu ve uzun bir yaşam geçirmelerini diliyoruz.

MERVE & OZAN’A MUTLULUKLAR

Haber-Yorum: Tarsus İnternet Gazetesi Editörlüğü