FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, GÜNDEM, Kutlamalar, YEREL GÜNDEM 3 Temmuz 2021 1065 Görüntüleme

Dolunay ÖZPERÇİN ve Çağrı COŞKUNER EVLENDİLER

Dolunay ÖZPERÇİN ve Çağrı COŞKUNER EVLENDİLER

 Tarsus’un köklü COŞKUNER Ailelerinden Ali Can ve Gülay COŞKUNER’in ilk çocukları Çağrı COŞKUNER; Mersin’in tanınmış ÖZPERÇİN Ailesinin kızı Dolunay ÖZPERÇİN ile hayatını birleştirdi.

Dolunay ve Çağrı COŞKUNER’in Nikâhı Mersin Mezitli Martı Hotel sahilinde kıyıldı. Birbirlerine ömür boyu mutluluk sözü veren genç ve sevgili çiftin düğünü aynı mekânda devam etti…

 

Dolunay Gelin Hanımın Nikah Şahitliğini;  Mehtap TUNÇ ve Mühendis Mehmet ÖZER yaparken, Çağrı Beyefendi’nin Nikah Şahitliğini; Pamir Şalgam İşletmesinin Sahibi Özcan TUNÇ ve Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı İlker ÖNÜK yaparak genç çiftlere ömür boyu mutluluk dilediler…

 

Damadın kardeşi Çağan COŞKUNER düğün boyunca ve düğün hazırlıklarında kardeşini hiç yalnız bırakmadan kardeşlik görevini layıkıyla ve saygınlıkla yerine getirdi. Damadın dedesi Sıtkı YENİGÜN ve Sevgili Kızı damadın teyzesi Emine YENİGÜN, Dayısı YEŞİLOVA Restaurant’ın sahihi Salih YENİGÜN ve Ailesi Çağrı’nın evliliğine tanık oldukları için çok mutluydular…

 

Gelin Hanımın, Mersin’in tanınmış İş Kadınlarından ŞANEL Kuaför İşleme Sahibi Annesi İlknur ÖZPERÇİN ve gelinin kız kardeşi Yağmur ÖZPERÇİN; akrabaları, aile dostları, arkadaşları ve kuaför salonu çalışma ekipleriyle düğünde bulundular.

 

Tarsus’un Eski Ömerli Mahallesi Eşraflarından sevilen COŞKUNER Ailelerinden damadın büyük amcası Mehmet COŞKUNER ve Sevgili Eşi Derya ALTINDİŞLİ COŞKUNER, Evlatları Görkem COŞKUNER ve Eşi Deniz COŞKUNER ile çocukları Asel ve Alin COŞKUNER ile düğüne mutluluk kattılar.

Tarsus’un tanınmış ailelerinden emekli DSİ Müdürü Özcan BULUT ve Sevgili Eşi Ayşe BULUT ile kardeşi Gökmen BULUT düğünde kadim dostları Mehmet, Ali Can ve Sayit COŞKUNER kardeşleri yalnız bırakmadılar. Ailenin çevrelerinden rahmetli Abidin DAL ve Ayşe DAL’ın kızları sağlık sektöründe tanınmış iş kadını Gülbin DAL düğünde dostlarına eşlik etti.

 

Mehmet ve Derya COŞKUNER’in kızı Gözde COŞKUNER KISTAK ve Eşi Türev KISTAK Tarsuslu yüzlerce genci yetiştiren çok sevilen Matematik Öğretmeni Vahap KISTAK ve Sevgili Eşi İsmet KISTAK ve Kızı Aslı KISTAK ile birlikte düğüne katıldılar. Türev ve Gözde KISTAK’ın çocukları BERA ve MEVA KISTAK düğün süresince kuzenleri ASEL ve ALİN COŞKUNER ile birlikte hiç durmadan oynayarak düğüne renk kattılar.

Damadın biricik Halası Nursen GENOĞLU ve tanınmış Müzisyen Eşi Nedim GENOĞLU yeğenlerinin mutlu gününe eşlik ettiler.

 

Damadın amcası Sayit Sadettin COŞKUNER ve Sevgili Eşi Emine COŞKUNER düğüne arkadaşları ve çevreleriyle katılarak yeğenlerinin yanında mutluluklarına ortak oldular.

 

Tarsus’un tanınmış ailelerinden ve avukatlarından Av. İhsan ÇALICI ve Sevgili Eşi Bağdat ÇALICI aile dostlarıyla birlikte düğüne renk kattılar.

 

Görkem ve Deniz COŞKUNER Çiftine; Deniz hanımın babası Mehmet ve annesi Müşerref BARBAROS, dostları Yıldız ve Ender AĞAÇSEVEN ile Nilgün TUNÇ eşlik ettiler.

 

Tarsus’un tanınmış doktorlarından Anıt Mahallesi Aile Hekimi Dr. Aydın ALTINDİŞLİ ve Sevgili Eşi Döndü ALTINDİŞLİ düğüne dostlarıyla renk kattılar.

 

Damat Çağrı COŞKUNER’in yakın arkadaşları; Mehtap ve Ozan TUNÇ, Hande ve Eray DİKİCİLER, Gamze ve Tuğberk ÖZŞENOĞLU, Mehmet ÖZER, Ahmet ŞAHİNLİ, İlker ÖNÜK, Ömür BERKER, Ali Kutsal KÖKSAL, Hasan Can KIZAK, Çağatay TOKGÖZ ve damadın kardeşi Çağan COŞKUNER hep birlikte eğlenerek düğünde en renkli, en hareketli masayı oluşturdular.

 

Mehmet, Ali Can ve Sayit COŞKUNER kardeşlerin Adana’dan düğüne gelen kadim dostları; Kerim SÜTÇÜ, Cemil TEKDEMİR, Faik TEKDEMİR ve Beyhan BALABAN düğüne katıldılar.

 

Evliliğe ilk adımı atan, severek evlenen genç çiftimiz Dolunay ve Çağrı COŞKUNER’e bir ömür boyu hayatlarını birlikte geçirmelerini, sağlıklı, bereketli, mutlu ve uzun ömür diliyoruz.

Dolunay & Çağrı COŞKUNER’E MUTLULUKLAR…

 

Haber-Yorum: Tarsus İnternet Gazetesi Editörlüğü