FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM 27 Haziran 2021 285 Görüntüleme

MERSİN Belediye Başkanı Vahap SEÇER; Silifke’de Vatandaşlarla Birebir Buluştu

MERSİN Belediye Başkanı Vahap SEÇER; Silifke’de Vatandaşlarla Birebir Buluştu

SEÇER; “MERSİN MERSİN OLALI, YEREL YÖNETİMLERDE BİZİM DÖNEMİMİZDE YAŞANAN ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HASIL OLMADI”.

Başkan Seçer, Gülnar ve Silifke ilçelerine yaptığı çıkarmada halkla bir araya geldi. Her 2 ilçede de gün boyu bir dizi ziyaret yapan, pazar yerlerini gezen, esnaf ve vatandaşın taleplerini dinleyen Seçer, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı. Seçer, “Vatandaşın içinde olduğum zaman mutlu olan bir siyasetçiyim” vurgusu yaparken, “Türkiye Türkiye oldu olalı, Mersin Mersin oldu olalı yerel yönetimlerde bizim dönemimizde yaşanan şeffaf belediyecilik anlayışı hasıl olmadı” dedi.

Belediye hizmetlerinde her konuda yapılmış somut projeleri bulunduğunu kaydeden Seçer, “Sosyal hizmetlerden imar işlerine, kültür-sanat etkinliklerinden kadın politikalarımıza kadar takdire şayan çalışmalarımız var” diye konuştu. Seçer, Mersin’in her noktasında, adaletli hizmet yapacaklarını dile getirerek, “Adalet dağıtacağız. Pozitif ayrımcılık yapacağız. Biz halktan, mağdurdan, kadından, çocuktan, engelli yurttaşımızdan tarafız. Bizim tarafımız belli” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar ve Silifke ilçelerinde halkla bir araya geldi. Yaptığı ziyaretlerde ve pazar yeri gezilerinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Seçer, her 2 ilçede de vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı. Seçer, “Vatandaşın içinde olduğum zaman mutlu olan bir siyasetçiyim” dedi.

“Mersin Mersin olalı yerel yönetimlerde bizim dönemimizde yaşanan şeffaf belediyecilik anlayışı hasıl olmadı”

Başkan Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Meclis toplantılarının herkese açık olduğunu belirterek, “Türkiye Türkiye oldu olalı, Mersin Mersin oldu olalı yerel yönetimlerde bizim dönemimizde yaşanan şeffaf belediyecilik anlayışı hasıl olmadı. Bu hakkımızı bizim dönemimizde Mersin’de CHP’li Belediye Başkanına, Adana’da, Hatay’da, Antalya’da, yani Millet İttifakı’nın olduğu yerde Millet İttifakı’na mensup olan Belediye Başkanlarına bu hakkı verin. Herkes şeffaf belediyecilik, hesap verebilir belediyecilik anlayışı içerisinde. Herkes israftan kaçınıyor” diye konuştu.

“Adalet dağıtacağız. Pozitif ayrımcılık yapacağız. Biz halktan tarafız”

Seçer, önlerine konulan engellerin onları bezdirmeyeceğini, yıldırmayacağını, aksine azim ve şevklerini artırdığını ifade ederek, “Biz bu ülke için çalışıyoruz. Biz aklımızın arkasında hiçbir şeytanlık olmadan, bu ülke için çalışmaya yemin etmişiz, ant içmişiz. Onun için çalışıyoruz. Bu bölgede her noktada, yukarıda aşağıda, ovada dağda, doğuda, batıda, hangi bölge olursa olsun adaletli hizmet. Adalet dağıtacağız. Adaleti eleştiriyoruz, adaletsiz olamayız. Pozitif ayrımcılık yapacağız. Bizim tarafımız belli. Biz halktan tarafız. Biz mağdurdan tarafız. Biz kadından tarafız, biz çocuktan tarafız, biz engelli yurttaşımızdan tarafız. 16 bin kilometrekare alanda hiçbir siyasal ayrım yapmadık. Biz doğru iş yapalım, adaletli iş yapalım. Bir gün herkes bizim doğru işler yaptığımızı görecek. Herkes bizim doğru tercihler olduğumuzu görecek. Herkes diyecek ki ‘bu insanlar bu ülkeyi yönetiyor’” dedi.

“Mersin güçlü bir kent. Mersin Büyükşehir Belediyesi de güçlü bir belediye”

Hizmetlerin artarak devam edeceğini de kaydeden Seçer, “Herkes bizim kardeşimiz. Bize oy veren vermeyen, bizi destekleyen desteklemeyen. Herhangi bir mezhepsel ayrım, herhangi bir bölgesel ayrımı kesinlikle reddediyoruz. Mersin güçlü bir kent. Mersin Büyükşehir Belediyesi de güçlü bir belediye. Hiçbir zaman engellemeleri şikâyet ettikten sonra, ben hizmetlere param yok, bütçem yok, makinem yok, malzemem yok, bunu yapamam demedim. Bunu muhtarlarım da ağzımdan duymamıştır” diye konuştu.

Başkan Seçer, gelecek hafta Silifke’de Gazi Çiftliği’nin açılışını yapacaklarını kaydederken, “İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha güzel projeler sadece Silifke’de değil, tüm Mersin sathında hayata geçecek. Bizler de sizlerin memnun olduğunu gördükçe, sizlerin mutlu olduğunu gördükçe, hizmetlerimizin geri dönüşünün bize dua olarak, teşekkür olarak döndüğünü gördükçe, çok daha fazla bir azimle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.