FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 27 Haziran 2021 294 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 27 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

27 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

ÖMER KURNAZ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz 12. genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. 3 Adayın yarıştığı seçimde, Ömer Kurnaz 833 oy , Kurtuluş Aydos 112 oy,  Mustafa Dönmez 433 oy aldı.

…………OOO……….

TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI BEKTAŞ ASLAN; “BİZ GENEL KURULA HAZIRIZ, TÜM ORTAKLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”

 Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 12.30’da Aşiyan 1 Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kooperatif  Başkanı Bektaş Aslan, üyelere seslenerek, “Biz Genel Kurul’a hazırız, tüm ortaklarımızı davet ediyoruz” dedi.

………..ooo…………

TARSUS’TA ORMAN YANGININDA 10 HEKTARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Tarsus dün  yıldırım düşmesi çıkan orman yangını 2 saatte söndürüldü. Ormanlık yangınında 10 hektarlık alan zarar gördüğü  tahmin ediliyor.

…………OOO……….

CHP İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL, ÇOCUKLARI YSK SINAVINA GİREN AİLELERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ülke genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da binlerce öğrenci ve ailesinin yaşadığı YSK sınav heyecanına ortak oldu.

…………OOO……….

BÜYÜKŞEHİR’DEN SU DAĞITIMI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da YSK sınavının yapıldığı okulların önünde stant kurdu. Görevliler  hem öğrencilere, hem de ailelerine su dağıttı. Büyükşehir personelleri de öğrencilerin ve ailelerinin heyecanlarına ortak olarak başarı dileklerini ilettiler.

…………OOO……….

CHP TARSUS GENÇLİK KOLLARI’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gerçekleştirilen YKS için Tarsus Fatih Anadolu Lisesi’ne gelen bir kız öğrenci okulun kapısına geldiğinde sınav yerini karıştırdığının farkına vardı. Bu sırada okulda velileri ve öğrencileri ziyaret eden CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Adil Balve CHP Mersin Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Oğuzcan İlk durumu fark edince öğrenciyi sınava gireceği okula yetiştirdi. Sınavın başlamasına bir dakika kala okula yetişen öğrenci büyük mutluluk yaşadı.

…………OOO……….

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL, TÜED KONGRESİNDE KONUŞTU

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, paranın sürekli değer kaybetmesinin emeklileri her geçen gün daha da zorladığını belirterek, “CHP iktidarında emeklilerimizin yüzü gülecek. Emekçi, emekli ve emeklilikte yaşa takılan yurttaşlarımızın maruz kaldığı haksızlıklar sona erecek” dedi.

…………OOO……….

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ’NÜN YENİLENEN TESİSLERİ BEĞENİLDİ

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nün yenilenen tesisleri düzenlenen törenle Tarsus Halkı’nın ve sporseverlerin hizmetine açıldı.

…………OOO……….

BOZDOĞAN MÜDÜRLERLE TOPLANTI YAPTI

Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan,  başkan  yardımcıları, birim müdürleri ve belediyeye  ait iştiraklerin müdürleri ile haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bozdoğan ‘’Büyük bir özveri ile planladığımız çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

…………OOO……….

ALİ  ESİRGEMEZ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,  Dün Kalp krizi geçiren eski Belediye Başkan Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Müdürü Ali Esirgemez’i Mersin Toroslar hastanesinde ziyaret etti.

…………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49576 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 49576 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi