FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Musa TUHAN 8 Mayıs 2021 356 Görüntüleme

Haydar BAŞ’ın Yolundan ANNELER Günü Kutlu Olsun

Haydar BAŞ’ın Yolundan ANNELER Günü Kutlu Olsun

Bağımsız Türkiye Partisi Kurucu Genel Başkanımız Haydar BAŞ’ın Yolundan Milli Ekonomi Paketi projemizle Türkiye’de ilk defa kadınlarımıza çok önemli haklar verilecekti, ama genel başkanımızın ömrü yetmedi. kendisine öncelikle rahmet diliyorum.

Kurucu Başkanımız Haydar BAŞ’ın siyasi düşüncesi yolundan gitmeye devam ediyoruz. Bir gün mutlaka kadınlarımızın ve tüm insanlarımızın hak ettikleri yaşam haklarını vermek umuduyla anlatıyoruz ve sesleniyoruz. Kadınlarımız için böylesine önemli bir sorumluluğu doğal olarak üstlenmiş olan partimizin kadın politikaları toplumsal yaşamın her alanında etkinliklerini artıracak, hak ve özgürlüklerini en iyi biçimde kullanabilecek düzeneklerin oluşturulması zorunluluğuna dayanır.

Bağımsız Türkiye Partisi; kadınlarımıza ve özelikle Annelerimize sosyal haklarını en üst düzeyde sağlayacak projeleri ile Annelerimize ve Kadınlarımıza hak ettiği değer verilecektir.

Biz isterdik ki yer yüzündeki en kutsal görevi üstlenen karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk
kaynağı annelerimizin hiç kuşkusuz her türlü sevgi ve saygıyı hak etmektedir. Peki devlet ne yapmaktadır bu konuda düzenleme yapan BTP annelerimize tek başına iktidar olduğunda gereken değeri en üst düzeyde verilecektir.

Ekonomi Programı olan Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar BAŞ Beyin yazdığı MİLLİ EKONOMİ MODELİ ile; 

Her Doğum yapan Anneye 15.000 TL doğum ikramiyesi ,
 Her ev hanımına 1500 TL maaş 1000 TL vatandaşlık maaşı
 ve mutluluk kaynağı doğan her çocuğunada 500 TL çocuk maaşını hak olarak vererek

Annelerimizin huzur,refah ve kaygısız bir şekilde evlatlarımızı yetiştirmelerine yardımcı olmaktır. MİLLİ EKONOMİ MODELİNİN sadece insanlar için değil, tüm canlı varlıkların yaşamına güç veren, dayanak sağlayan en temel kaynak olduğunu belirterek tüm Annelerimizin anneler günü kutlar sonsuz saygı hürmetlerimle selamlarım.

Musa TUHAN

BTP Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi