FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Musa TUHAN 17 Eylül 2021 551 Görüntüleme

Herkes Güce Teslim Olmuş

HERKES GÜCE TESLİM OLMUŞ

Herkes güce teslim olmuş… Olmayanlarda zorla teslim edilmiş. Kanun nezdinde olmayan genelge ile alınmış kararı halka dayatarak ve hiçbir şekilde ne üretici firma ne aracı firma ne de devlet nezdinde garanti verilmemekle beraber aşı olmuş ve yada olmamışlar dahil; Sağlık Bakanının kendi ifadesi ile üç yıl sonra ölümlerin daha çok artacağını da şimdiden pişkinlikle söylemekten de çekinmiyorlar.

Halk aşı vurulmaya zorlanmakta. Beyinler yıkanmış ve cahil halk topluluğu oluşturularak YAZILI ve GÖRSEL BASIN YAYIN organları ile birlikte Ülke ele geçirilmiş, İKTİDAR devlet imkanlarını kendi özel gücü olarak kullanan tam Bir MAFYA VARİ yönetim şekli ile insanları sindirerek hizaya getirmiştir…

Son Virüs olayı ile beraber kalan sağların kısırlaştırılması içinde kendilerince çıkardıkları UYDURUK Kanunla bana ait ve bana özel vücuduma zorla Virüs sokmaya çalışan soykırıma ön ayak olan VATANA ve MİLLETE İHANET ve DALALET içinde olan bir yönetim şekli ile yönetiliyoruz…

Bu bakımdandır ki, bunların karşısında durmak ve karşı olmak için siyasi bir oluşum ile hareket etmek şarttır…

Aksi halde harcanan emekler devamlı boşa gidecektir. Bu siyasi oluşumun adı; BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ’dir.

Ve Onun Ezeli ve Ebedi Merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar BAŞ’ın yazdığı MİLLİ EKONOMİ MODELİ ile Şifrelerini verdiği, Oğlu, Varisi ve Dünyanın En Genç BTP’nin yeni Genel Başkanı Sayın Av. Hüseyin BAŞ’la beraber olmaktır.

İnsan haklarını; sağlıkta ve her konuda özgürce korumak siyasetin esas görevidir. İnsan haklarını ihlal eden seçimle gelen baskıcı rejimler yine ancak siyasetle çözülebilir. Türk Milleti siyasette yeni bir dönemle geleceğe ışık olacak yeni bir hükümeti seçmekte çok bilinçli hareket etmelidir. Geleceğimizi yeniden kurabileceğimiz yarınlar Türk Milletinin olsun.

Musa TUHAN

BTP Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi