FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM 8 Mayıs 2021 300 Görüntüleme

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av.Hüseyin BAŞ’tan Anneler Günü Kutlaması EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ BTP’den

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av.Hüseyin BAŞ’tan Anneler Günü Kutlaması

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ BTP’den

BTP Genel Başkanı Av.Hüseyin Baş, Bağımsız Türkiye Partisi iktidarında her ev hanımına 15.000 TL doğum ikramiyesi 1.000 TL; vatandaşlık maaşı; 1.500 TL de işçi statüsünde ev hanımı meslek maaşı bağlanacağını açıkladı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın yazdığı Milli Ekonomi Modeli olan ’Sosyal Devlet, Milli Devlet’ tezlerinin kadına, dolayısıyla ‘annelerimize’ büyük önem verdiğini bildirdi. 2002 yılında Milli Ekonomi Modeli tezini gündeme getirdiklerini ve programlarına aldıklarını söyleyen BTP Genel Başkanı, bu çerçevede her ev hanımına vatandaşlık maaşı ve ev hanımı meslek maaşını vererek sevgili Annelerimizi aileleri ile birlikte daha sevgili ,daha şefkatli ve daha huzurlu bir şekilde toplumuza ve ülkemize saygın bireyler yetiştirmeleri için onları onurlandırmak ve gururlandırmak bizim için en büyük şereftir dedi.

Bir milletin bekasının ‘güçlü devlet, güçlü ordu ve sağlam aile’ yapısı üzerine kurulduğunun altını çizen Av.Hüseyin Baş, şunları kaydetti: “Toplumumuzun temeli olan aile yapısı, aynı zamanda çocukların ilk eğitimlerini aldıkları çatıdır. Her Anne bu anlamda ilk öğretmen’dir. Devlet, kadının sosyal ve ekonomik yapısını iyileştirerek ve iyi yetiştirerek çocuklarına örnek olmalarını sağlamalıdır. Milli Devlet’te kadın her şeyden önce annedir. Kadın, toplumdaki yeri itibariyle en küçük sosyal birim olan ailenin devamında temeldir. Sağlam bir aile yapısı olmadan milletlerin ayakta kalamayacağı da bilinen bir hakikattir.

Kutsal varlık Sosyal Devlet, Milli Devlette kadının insanı yetiştiren kutsal varlık olduğunun altını çizen Av. Hüseyin Baş, “Aile içinde çocukları yetiştirmekle mükellef olan kadının, bir de onların masraflarını nasıl karşılayacağını düşünmesi doğru değildir. Milli Devlet’in Sosyal Devlet karakterli projeleri, doğum yapan her anneye 15,00 TL doğum ikramiyesi verilmesini şart koşar. Her kadının kadın olmasından kaynaklanan bir hak olarak devletten alacağı maaş vardır. Bu maaşı da devlet ona verir. Hanımlar evinde işçidir, devlet bunun bedelini öder” diyen Hüseyin Baş, BTP’nin iktidarı döneminde annelerimize ruhsal ve psikolojik en güzel günleri yaşatacağız. Annelerimizin Günü Kutlu Olsun” dedi.

Av. Hüseyin BAŞ

BTP Genel Başkanı