FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 10 Haziran 2021 255 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 9 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

9 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

TARSUS BELEDİYESİ ÇİFTÇİDEN ALIYOR DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA VERİYOR

Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında dar gelirli vatandaşların sofralarına ulaştırılmak üzere çiftçiden 10 ton karpuz alındı. Ücretsiz dağıtıldı.

………….ooo…………

TARSUSLU ÇİFTÇİ MEMNUN

Tarsuslu  çiftçi Mustafa Sarı; “Tarsus Belediyesi elimizde kalan, satılmayan karpuzlarımızı halka dağıtmak üzere bizden aldı. Bunun karşılığında da bize yer fıstığı Ata tohumlarını bağışlayarak zararımızı en aza indirdi, bizlere destek oldu. Bu desteklerinden dolayı başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ederim” dedi.

………….ooo…………

BÜYÜKŞEHİR, YENİCE’NİN CADDELERİNİ YENİLİYOR

Tarsus’a bağlı Yenice mahallesinde yoğun olarak kullanılan Atatürk Bulvarı, Uğur Mumcu Caddesi ve Sıtkı Baba Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım, orta refüj bordör ve asfalt yenileme işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

………….ooo…………

GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK’IN “TARSUS KENT YAZILARI” KİTABI YAYINLANDI

Tarsuslu gazeteci-yazar Uğur Pişmanlık’ın “Tarsus Kent Yazıları” adlı kitabı Aratos Yayınları’ndan çıktı.

………….ooo…………

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI AYLİN NAZLIAKA BUGÜN TARSUS’TA

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; YaşamHak Projesi kapsamında Tarsus’u ziyaret etti.
………….ooo…………

KPSS GİRİŞ ÜCRETİ TUTARLARI HALK KART HESAPLARINA YATIRILACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Büyükşehir, gençlerin bir konuda daha yarasına merhem oluyor. Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart sahibi dar gelirli vatandaşların çocuklarının bu yıl girecekleri KPSS giriş ücreti tutarlarını Halk Kart hesaplarına yatıracak.

………….ooo…………

TARSUSTA ANIZ YAKIMI

Tarsus ‘ta buğdaylar biçildi. Hemen arkasından ANIZ yakılmaya başladı. Tarsus duman altında nefes alamaz oldu. En önemlisi anız yakmakla toprağın verimliliğini  düşürüyor. Topraktaki canlıları yok ediyoruz. Duyarlı olun lütfen.

………….ooo…………

ŞEHİDİMİZİN ADI DUALARLA YAŞAYACAK

Tarsus ve Çamlıyayla eşrafından Necip Özdemir’in şehit oğlu  Şehit Yüzbaşı  Halil Özdemir ismi unutulmayacak. Baba Necip Özdemir “Allahıma şükürler olsun şehit çeşmesine suyu akıttık . M.O.B.M Kenan Bey T.O.İ.M ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

………….ooo………….

ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Çamlıyayla’nın  ormanlarını daha iyi koruyup, bakım ve geliştirilmesinin daha iyi yapılmasına vesile olmasını dileriz. Kuruluş 4 Haziran 2021 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çamlıyayla halkına hayırlı uğurlu olsun.

………….ooo………….

TELEKOM  YÖNETİCİLERİNİN ZİYARETİ

Telekom  yöneticileri Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu makamında ziyaret etti. Tarsus Türk Telekom Ticari Faaliyetler Yöneticisi Hüseyin YÜCEL ve Saha Operasyonları Yöneticisi Mahmut ÖZDEN, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu makamında ziyaret etti.

…………..ooo……..…

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDE MESAİ SAATİ DEĞİŞTİ

 Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Nüfus müdürlüğünde mesai saatinin yeniden düzenlendiğini söyledi. Buna göre artık Nüfus müdürlüğünde mesai saati 09.00 da başlayacak. Saat 17.00’de bitecek.

…………..ooo……..…

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  48.341 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 48.341 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi