FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 3 Temmuz 2021 250 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 3 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

3 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

TARSUS’TA TARİHİ SARNIÇLAR YENİDEN ELDEN GEÇİRİLECEK

Tarihte Tarsus’umuza can suyu olmuş sarnıçlarımızı atıl durumdan kurtarıp aktif hale getirmek için çalışmalara başlandı. Başkan Haluk Bozdoğan ‘’Tarihi sarnıçlarımızın envanterini çıkarıp genel bakımını yaparak vatandaşlarımıza alternatif su kaynağı olarak sunmayı planlıyoruz. Tarım kenti olan şehrimizde kuraklığın önüne geçmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

…………OOO……….

KARABULUT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Tarsus Belediyesi personelinden  Ozan Karabulut ile Merve  Yılmaz hanımın düğün merasimi yapıldı. Yılmaz ile Karabulut ailelerini tebrik eder, genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

…………OOO……….

TARSUSTA TARIM İŞÇİLERİNİN ARACI KAZA YAPTI

Tarsus’ta  kiraz toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan midibüs 2 Temmuz günü sabah kaza yaptı. Olayda bir kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

…………OOO……….

DORSE YANDI, CAN KAYBI YOK

Tarsus’ta dün bir Tır, seyir halindeyken dorsesinde yangın çıktı. Tırda hasar oluştu.Mustafa Kaplan yönetimindeki 31 P 9612 plakalı briket yüklü tırın dorse kısmı, Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu üzerindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı.Şoförün tırı emniyet şeridine park ederek durumu bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını  söndürdü.

…………OOO……….

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİ, 2021 YILI TEMMUZ AYI TOPLANTISINI 1 TEMMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Tarsus Belediyesi Meclisi, 2021 Yılı Temmuz Ayı 1. Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın başkanlığında yapıldı..

…………OOO……….

BAŞKAN BOZDOĞAN “BİZ DİYORUZ Kİ BU ALANI HALKA AÇALIM”

Başkan Haluk Bozdoğan, “Tarsus tenis kulübü ile ilgili bazı bilgiler aldım onları sizlerle paylaşayım. 3 Şubat 2003 tarihli dilekçe ile başvuru yapılıyor, 7 Şubat 2003 tarihinde meclis kararı ile 4440 ada 1 parsel numaralı yani 4864 ada 1 parsel 6800 metrekare yüz ölçümündeki spor alanı vasıflı taşınmaz Tenis İhtisas Spor Kulübü Derneğine tahsis edilmesi yönünde karar çıkıyor. Biz burayı halka açacağız”.

…………OOO……….

ÇAMLIYAYLA’YA MUHTEŞEM BUNGALO TİPİ EVLERDEN 100 ADET YAPILACAK

Çamlıyayla ya muhteşem Bungalo tipi evlerden 100 adet yapılarak turizme büyük katkı sağlayacak. Zevzek tepesindeki 117 dönümün tahsisini isteyen başkan İsmail Tepebağlı bu bölgede aynı zamanda Piknik ve mesire alanı olacağını belirtti.

…………OOO……….

TARSUS YENİCE ATGİRMEZ MAHALLESİ’NE KANALİZASYON HATTI KAZANDIRILIYOR

MESKİ, kaliteli ve çevreci yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Tarsus ilçesi Atgirmez (Günyurdu) Mahallesi’ne yaklaşık 8 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı ile Paket Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediyor.

…………OOO……….

TİY KALECİSİ ANIL ÜMRANİYE İLE ANLAŞTI

TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor, kanat oyuncuları Yonathan Del Valle, Onur Ayık ve Tahsin Hacımustafaoğlu ile kaleci Anıl Demir’i kadrosuna kattı.

…………OOO……….

TİY ESKİ TOPÇULARINDAN SABAHATTİN PARLAYAN VEFAT ETTİ

Tarsus İdman Yurdu’nun eski futbolcularından Sebahattin Parlayan abimiz vefat etmiştir.  Cenazesi  bugün  (3.7.21) saat 11.00 da Tarsus Şehir Mezarlığında defnedilecektir.

…………OOO……….

TARSUS’TA KAZA: 3’Ü ÇOCUK, 4 YARALI
Tarsus’ta Kemal Paşa Sanayi Sitesi yakınlarında kamyonet ve otomobilin çarpıştığı kaza meydana geldi. Kazada ilk gelen bilgilere göre 1 kadın ve  3 çocuk yaralandı. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

…………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49.829 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 49.829 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK 

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi