FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 27 Haziran 2021 252 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 26 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

26 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TOPLANTISI

Kentimizde 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü toplantısı yapıldı. 15 Temmuz tarihinde Tarsus’ta düzenlenecek anma programı ve etkinlikler, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında görüşüldü.

Tarsus  Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplanan İlçe Anma/ Kutlama Komitesi tarafından Tarsus’ta düzenlenecek anma programı ve etkinlikler  değerlendirilerek kararlaştırıldı.

………….ooo…………

TÜED KONGRESİ BUGÜN  YAPILIYOR

Bugün 26 Haziran 2021 cumartesi.. Yani emekliler için önemli bir gün. Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube kongresi  Aşiyan Düğün salonunda saat 10.00’da başlayacak.

………….ooo…………

TARSUS İDMAN YURDU’NA YAKIŞAN TESİS AÇILDI..

TFF 2. Ligde yer alan  Tarsus İdman Yurdu’nun yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı. Törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, Milletvekilleri Baki Şimşek, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın da katıldı.

………….ooo…………

TARSUS SU PARK’INDA YÜZME SEZONU AÇILDI

Tarsus Belediyesi bünyesinde Atatürk Gençlik Parkı içerisinde halka hizmet veren yüzme havuzu ‘Tarsus Su Park’ 2021 yılı yaz sezonunu açtı.

………….ooo…………

ZİRAAT ODASI BAŞKANININ MUTLU GÜNÜ

Tarsus Ziraat Odası Başkan Veyis Avcı’nın oğlu Hüseyin AVCI’nın düğün töreni muhteşem oldu. Törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Belediye başkanı Haluk Bozdoğan , milletvekili Baki Şimşek,  Oda ve dernek başkanları ile seçkin davetliler katıldı. Toy bahçesindeki  Tarsus Ziraat Odası Başkanı Avcının oğlu Hüseyin AVCI’nın düğün törenine katılım yoğun oldu. Çiftleri tebrik eder mutluluklar dileriz

………….ooo…………

TARSUS KAYMAKAMI K.SERTEL OTCU, MTSO BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan KIZILTAN ve Meclis Başkan Yardımcısı Abdülhamit İZOL birlikte ziyaret ettiler.

………….ooo…………

KAYMAKAMDAN SPORCUMUZA TEBRİK

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Tarsuslu sporcu Hümeyra KARA’yı tebrik ederek ödüllendirdi.

………….ooo…………

BÜYÜK İLÇELER TOPLANTISI

Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi 2021 Yılı Eylem Planı kapsamında yapılan proje ve faaliyetler, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında ilgili kurum müdürleri ve İçişleri Bakanlığı Uzmanlarının katıldığı toplantıda değerlendirildi.

………….ooo…………

YILDIRIM ORMAN YAKTI

Tarsus ‘ta dün  meydana gelen orman yangınında bir hektar  kızılçam alanı zarar gördü.
Tarsus’un Kuşçular mahallesi ile Adana’nın Belemedik mevki alani arasında bulunan Kızılçam ormanına iddiaya göre yıldırım düştü.

………….ooo…………

ŞELALEDE ÜZÜCÜ OLAY

Tarsus Şelalesi’nde nesli tükenmekte 2 su samuru bulundu. Nesli tükenmekte olan türler arasında gösterilen iki su samuru ölü bulundu.

………….ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49.473 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 49.473 kişi olarak yer aldı.

……………ooo………….

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi