FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, KADININ SESİ 23 Kasım 2022 403 Görüntüleme

Filiz ATAİZİ Yazdı: “GİŞKAD BAŞKANI DEMİRAĞ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ”

BAŞKAN DEMİRAĞ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ!GİŞKAD Kurucu Onursal Başkanı Cavidan Demirağ’dan Öğretmenler Günü’nde anlamlı ziyaretGirişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Kurucu Onursal Başkanı Cavidan Demirağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı ve öğrencilere kadın girişimciliğinin önemini anlattı.Öğlen saatlerine doğru okulu ziyaret eden Demirağ, okul müdürü ve öğretmenleri tarafından ilgiyle karşılandı. Öğretmenlere çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutlayan Demirağ, öğretmenlerin çok kutsal bir görev yaptığını ve her zaman öğretmenlerin kendi yanında çok çok ayrı bir değeri olduğunu dile getirdi.

“SİZLER DE KADIN GİRİŞİMCİ ADAYISINIZ” Daha sonra Suat Öğretmenin ders verdiği sınıfa geçen Demirağ, burada öğrencilere kadın girişimcilik üzerine önemli bilgiler verdi. Bir kadın girişimci olarak her zaman kadın girişimcileri desteklediğini belirten Demirağ, “Değerli öğrenciler sizler de ilerde iş insanı ve kadın girişimci adaylarısınız. Bir toplumda ne kadar iş kadını veya kadın girişimci olursa o toplum sanayide bilimde ve eğitimde o kadar güçlenir. Kızların kadınların sadece yerleri evleri değildir yerleri toplumun her alanında olmalıdırlar. Kadınlar üretimde, sanayide ve toplumun her katmanında olmalılar. Ben uzun yıllardır kadın girişimciliği üzerine çalışmalar yaptım. 2 kızım var onlarda özel firmalarda çalışıyorlar. Kadınlar çalışmalı ve o kadar da üretmeliler” diye konuştu.

Demirağ ve kadın arkadaşları daha sonra okulda Öğretmenler Günü dolaysıyla düzenlenen törene katıldılar. Demirağ ve arkadaşları burada da öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandılar.

Okul müdürü ve öğretmenler, Öğretmenler Günü dolaysıyla getirdikleri kutlama pastasının Demirağ tarafından kesilmesini istediler. Demirağ öğretmenlerle pastayı keserek Öğretmenlerin günlerini kutladı.

Filiz ATAİZİ

TARİGDER Kadının Sesi Yenişehir Sorumlusu

(Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği)