FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 26 Haziran 2021 260 Görüntüleme

Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 25  HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

25  HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

VALİ SU, TARSUS TÜİOSB ŞANTİYE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ali İhsan Su, Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TÜİOSB) Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık etti. TÜİOSB idari binasında düzenlenen toplantıya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

…………OOO………..

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN ÜRETKEN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK-KADINLAR TAVUK BESLEYİP YUMURTA ÜRETECEK, BELEDİYENİN HALK MARKETLERİ SATACAK.

Kadınları üretime teşvik etmek amacıyla Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde, hayata geçirilen “Kadın Üreticilerimizi Destekliyoruz” projesi kapsamında 200 kadına 5 bin canlı tavuk dağıtıldı. Proje ile kadınlar organik köy yumurtası üretecek, Tarsus Belediyesi Halk Marketler aracılığıyla o yumurtaları vatandaşa ulaştıracak.

…………ooo………..

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN “SİYASET DEĞİL HİZMET ETMEK İÇİN GELDİM”

Siyaset yapmak için değil hizmet yapmak için belediye başkanlığı görevine geldiğini ifade eden başkan Haluk  Bozdoğan,  “Bu halk bu güne kadar alamadığı hizmeti sonuna kadar hak ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük oyunu vererek bize olan güvenini ortaya koydu. Bize düşen onlara 7/24 hizmet etmek, güvenlerini boşa çıkarmamak ve hizmete doyurmaktır” dedi.

…………ooo………..

BORSA BÜNYESİNDE ‘İHRACAT DESTEK OFİSİ HİZMETE GİRDİ

Türkiye’nin ihracat odaklı kalkınma hedefleri kapsamında dış satım yapan firma sayısının artırılması amacıyla 13 Kasım 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ticaret Bakanlığı arasında imzalanan ve hayata geçirilen İhracat Destek Ofisleri 68 Oda ve 2 Borsa’da faaliyete girdi.
………..o.oo………..

KIRBIYIK İKİNCİ AÇILIŞI YAPIYOR

Tarsus İdmanyurdu kulüp başkanı Harun Şahin Kırbıyık, göreve geleli kısa süre geçmesine rağmen ikinci açılışı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde biri sabit, biri gezici Tır olmak üzere 2 store açılışı yapan Başkan Kırbıyık, yenilediği TİY tesislerinin açılışını da 25 Haziran 2021 Cuma bugün yapacak.

…………OOO……….

KALECİ CENK GÖNEN VAZGEÇTİ

Şahin Kırbıyık ‘’Tarsus’a gelmesini beklediğimiz Cenk Gonen, cesitli bahaneler üreterek başka takimlarla görüşmeye devam etmis, verdigi sözlerde de durmamıştır. Transferinden vazgeçtik” dedi.

…………OOO……….

TÜED KONGRESİ YARIN  YAPILIYOR

Yarın 26 Haziran 2021 cumartesi.. Yani emekliler için önemli bir gün. Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube kongresi  Aşiyan Düğün salonunda saat 10.00’da başlayacak.

………….ooo………

TARSUS’TA BAZI OKULLARA MÜDÜR ATAMASI YAPILDI

Tarsus’ta eğitim kurumlarına yeniden yönetici görevlendilmesi kapsamında bazı okullara yeni müdür ataması yapıldı.

………….ooo………

ZİRAAT ODASI BAŞKANI OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı’nın oğlu Hüseyin Avcı 25 Haziran 2021 Cuma günü dünya evine giriyor. Hüseyin Avcı ile Kadriye Aydın çiftinin düğün törenleri saat 18.30 da Tarsus Baraj bölgesindeki Toy Bahçesinde yapılacak.

…………OOO……….

BÜYÜKŞEHİR TARSUS DAHİL 250 BİN LAVANTA FİDESİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi, tarımsal alanda hayata geçirdiği projeyle küçük üreticileri ekonomik değeri yüksek ve maliyeti az olan lavanta yetiştiriciliğine teşvik ediyor. Bu yıl ilk olarak Silifke’de dağıtımı yapılan lavanta fideleri, Tarsus dahil  13 ilçede toplam 120 üreticiye ulaştırıldı.

…………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49.417 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 49.417 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi