FLAŞ HABER:
Ana Sayfa EKONOMİ-TİCARET, GÜNDEM 29 Nisan 2021 283 Görüntüleme

Tarsus’ta HALK MARKET Sayısı 6’ya Çıktı. TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN; “ÇARE KOOPERATİFLEŞMEDE” dedi.

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN; “ÇARE KOOPERATİFLEŞMEDE” dedi.

Tarsus Belediyesi aralarında 2 Halk Market ile 1 Kooperatif ürün satış noktasının bulunduğu 8 tesisi hizmete açtı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Çare kooperatifleşmede. İki Türkiye’yi besleyecek bir Anadolu varken, hala ithalat yapıyorsanız, bunun tedavisini yapmak istiyorsanız o reçeteyi de mutlaka bir kooperatifleşme olarak yazarsınız” dedi.

Tarsus Belediyesi bir gün içinde 8 yeni tesisin açılışını yaptı. Aynı gün içinde 2 halk market şubesi, 1 okuma salonu, 4 park ve yeşil alan, 1 kooperatif ürünleri sergi ve satış noktası Tarsusluların hizmetine girdi. Son açılışlarla birlikte Tarsus’taki Halk Market sayısı 6’ya çıktı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halk marketler ile kooperatif ürün satış ve sergi salonlarını Tarsus’ta kooperatifçiliğin, tarımsal üretimin desteklenmesi açısından önemsediklerini ifade etti.

Anadolu topraklarının iki Türkiye’yi besleyecek kadar bereketli olduğuna işaret eden Bozdoğan, “İki Türkiye’yi besleyecek bir Anadolu varken, hala ithalat yapıyorsanız, bunun tedavisini yapmak istiyorsanız, bir reçete geliştirmeye çalışırsınız, reçeteyi de mutlaka bir kooperatifleşme olarak yazarsınız. Çare kooperatifleşme” dedi.