FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, GÜNDEM 10 Mayıs 2021 255 Görüntüleme

TARSUS Kaymakamlığı ve TARSUS Belediyesi ORTAK Çalışmasından DUYURU TAM Kapanmada 8 ve 15 Mayıs’ta Alış Veriş Yapılacak Semt Pazarları

TARSUS Kaymakamlığı ve TARSUS Belediyesi ORTAK Çalışmasından DUYURU
TAM Kapanmada 8 ve 15 Mayıs’ta Alış Veriş Yapılacak Semt Pazarları
Tam kapanma dönemi içinde Tarsus’ta 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 00:10-17:00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapılacak olan Pazar yerlerimiz belirlenmiştir. vatandaşlarımız belirlenen pazar yerlerinden alışveriş yapabilirler. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN pazar yerlerini denetimlerine devam edeceklerdir. Tarsus Belediyesi temizlik ekipleri pazar yerlerinin hijyenik olarak temizliğini sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemle dikkatli davranmalarını rica eden Kaymakam ve Belediye Başkanı her gün halkımızın içindeler.
Vatandaşların cumartesi günü kurulacak pazar yerlerinden ikametlerine en yakın olanına gidebileceklerini belirten Kaymakam OTCU, vatandaşlardan sosyal mesafe ve maske takma kuralları ile güvenlik güçlerince alınan tedbirler ve yapılacak uyarılara uymalarını istedi.
ALIŞ VERİŞ Yapılacak SEMT PAZARLARI
? Kırklarsırtı Mah. İclal Ekenler Lisesi karşısı Semt Pazarı
? Bağlar Mah. İremsu sitesi karşısı kapalı Semt Pazarı
? Yeni Mah. Mücahitler Cad. Kapalı Semt Pazarı
? Yarbay Şemsettin Mah. Kapalı Semt Pazarı
? Anıt Mah. Kapalı Semt Pazarı