FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 19 Şubat 2022 497 Görüntüleme

Tarsus İYİ Partiye İYİ KATILIM – Tarsus İYİ Parti, Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN ile Çok Daha İYİ OLACAK

Tarsus İYİ Partiye İYİ KATILIM

Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN İYİ PARTİDE

Tarsus’un tanınmış doktorlarından, halkımızın çok sevdiği önceki dönem MHP Meclis Üyeliği yapan göz doktoru, Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN Ekibi ile birlikte Tarsus İyi Parti Teşkilatına üye oldu. Üyeliğini gerçekleştirirken, ekibi ile birlikte katılım sağlayarak, çoğulcu bir yapılanmayla işe başladı.

Tarsus’ta hem kendi meslek arkadaşları arasında ve sağlık sektörü platformunda, hem de siyasi çevrelerce OLMASI GEREKEN BUYDU dedirten bir kararla yola çıkan Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’İN, MİLLET İTTİFAKINDAN bir partiye geçmesi çok olumlu karşılandı, olumlu güzel yorumlara sebep oldu.

Tarsus’ta özellikle Eskiömerli Mahallesinde KIZILAY Hastanesinde görev yaptığı sıralarda, halkımızın gönlünü kazanan, önemle yoksul ve durumu iyi olmayan ailelerin göz muayenelerinde daima yardımcı olan, iyilikler yapan Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN o yıllarda tanındı. Mesleğinde ve siyasetteki ılımlı, sevecen, saygın hal ve hareketleriyle çok sevilen bir kişilik olduğu Tarsus’ta ön plana çıktı. Bu nedenlerle Tarsus MHP’den Meclis Üyeliği teklifi almıştı. Teklifi olumlu değerlendirip siyasete girdi. MHP çevrelerine mesleği ve meclis üyeliği döneminde kendisinin özverisiyle kazandığı kazanımlarıyla büyük destekler sağladı…

Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN; yerel siyasetin belki de özellikle bir insanın emeğinden faydalanmaya çalıştıkları, belki de seçmen oy kitlesini arttırmak için böyle temiz ve sevilen bir kişilikten faydalandıkları, ya da kötü gidişata temiz isimleri eklemek ve yollarına iyileri göstererek devam etmek için kendisine çağrıda bulundukları bir dönemden geçti. Tarsus siyasetinde iyi niyetinden ve temiz duruşundan her zaman faydalanılan yegâne bir insan profilinde kimler var derseniz; Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN ilk akla gelen isimdir. Zira en gözle görünür şekilde net bir değerlendirme yaparsak, ortaklıklarla kurduğu Tarsus MAYA-GÖZ Hastanesi dışında halka hizmetle ilgili bu hayatta düşündüğü veya yaptığı başka hiçbir adım yoktur. Mesleği gereği güven duyulan başarılı doktor arkadaşlarıyla birlikte halkımıza hizmet etmek için, gelişen TIP Dünyası içinde Tarsus’ta bir Göz Hastanesini bizlere kazandıran tüm MAYA-GÖZ Hastanesi Kurucularına ve Ortaklarına da buradan başarılarının devamını diler ayrıca teşekkür ederiz. Hizmet HALK içinse orada en ufak bir kasıt aranamaz…

Türkiye siyaseti açısından Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’İN İYİ PARTİYE KATILMA durumunu değerlendirirsek, demokratik toplumlarda ve cumhuriyetle yönetilen ülkelerde parlamento sisteminin olmaması gericiliğe doğru giden çok kötü bir süreçtir. Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’İN, TIP Eğitimi almış ve Yüksek Öğrenimini çok başarılı belgelerle taçlandırmış bir doktor olarak elbette parlamenter sistemi artık savunmayan ve tek adam rejimine destek veren MHP’de olması, kendi mücadelesine elbette çok aykırı olurdu. Okuyan ve okumaya, bilime saygı duyan her insan için bu doğru aynıdır. Zira en başta, hayatı sınavlarla geçmiş, sınavları başararak ve aldığı sınav puanlarıyla basamaklarda ilerleyerek mesleğinde zirve yapmış tüm insanların, tek adam rejimiyle hak etmedikleri makamlara gelenlere karşı, kendi mücadelelerine istinaden parlamenter sistemi savunmaları, en kısa zamanda parlamenter sisteme ülkelerini yeniden kazandırmak için mücadele etmeleri en doğal doğrudur. Ülkemizin geriye doru ilerlediği bu süreçte, halkımızın çok sevdiği Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’in Tarsus İYİ Parti Teşkilatına üye olması bu nedenlerle çok ilgi gördü ve anlam kazandı.

Tarsus’ta tanındığı yıllardan bu yana, hiçbir ırkı, dini, dili, mezhebi birbirinden ayırmadan hepsine ayrı ayrı inanmış her renkten vatandaşımıza, her fikirden insanımıza eşit yaklaşımla sarılmış, insanlarımızın yaralarını sarmış, Tarsus’un Değerleri arasına girmiş Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN olması gerektiği siyasi partiye geçmesini bilmiştir, çıktığı yol yerinde ve zamanında olması gereken bir yoldur.

Tarsus’ta İYİ Partiye İYİ KATILIM sağlayarak siyasi mücadelesinde öncelikle TARSUS, ardından GÖZ SAĞLIĞI ve SAĞLIK Alanlarında Ankara’da çok iyi işler başaracağına inandığımız örnek bir kişilik olan Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN ve Ekibine başarılar dileriz. 

İyi insanlar İYİ anılır, kötülere iyi katarak ancak bir dönem hayatta kalındığını halkımız iyi görür, artık kendisi ve yaşadığı memleket için siyaset yapmak isteyen Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN’in yaşadığı siyaseti iyi izleyen ve doğru analiz edenler çok iyi gözlemleyerek bilirler ve kendisini iyi tanırlar. Temiz insan temiz duygularla, sözlerle anılır. Yolu her daim açık olsun.

Tarsus İYİ Parti, Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN ile Çok Daha İYİ OLACAK

 

Beyhan BALABAN

Cumhuriyet’in KALEMİ

Tarsus İnternet Gazetecileri Başkanı